Skip to main content

Automatizarea in depozitare

In data de 22 Mai, la TESS Ball Room Ghimbav, Dexion si Still au organizat impreuna un eveniment cu tema Automatizarea in depozitare.

Dexion and Still 2018Au fost invitati si au participat o serie dintre managerii de top din cadrul a diverse companii care activeaza in domeniile productie, automotive si logistic.

In cadrul conferintei a fost prezentat un studiu cuprinzator referitor la automatizarea in depozitare si am discutat cu participantii despre ideile, nevoile si asteptarile lor in acest domeniu.

Am dorit si am reusit, sa trecem de la discutiile teoretice la prezentarea unor solutii automatizate si mai ales la aplicatii practice, deoarece participantii au putea vedea cum functioneza in realitate dar au putut si testa personal o serie dintre ultimele inovatii in domeniul semiautomatizarii si automatizarii in depozitarea si manipularea produselor.

Dexion a fost prezenta cu masina automata de depozitare si manipulare Tornado si cu sistemul semiautomat sau automat de depozitare Pallet Shuttle iar Still a prezentat invitatilor echipamentede ultima generatie precum order pickerul iGO NEO complet autonom si noul electrostivuitor RX20. 

Dexion and Still 2018„Am mai invitat potentialii clienti sa interctioneze cu masinile automate in urma cu doi ani. În urma succesului primului eveniment si a cerintelor de pe piata am decis sa reeditam evenimentul, de data aceasta adagand acestuia un plus de valoare prin prezentarea si expunerea unor solutii variate de automatizare , alaturi de partenerii de la Still. Din partea noastra am adus in plus si sistemul de depozitare a marfii paletizate Pallet Shuttle care poate constitui baza unui sistem semi-automatizat sau complet automatizat.” A declarat Cristian Androne, National Sales Manager al Dexion Storage Solutions.

„Raspunsul in acest an a fost foarte bun, am avut participanti manageri de top de la companii din Romania dar si din tarile invecinate, interesati de modul in care solutiile noastre automatizate le pot optimiza activitatea si pot reduce necesarul de forta de munca calificata, problema acuta in aceasta perioada. De asemeni, ne-a bucurat interesul si participarea presei de specialitate la acest eveniment. Am gandit acest eveniment dedicat clientilor si partenerilor nostri ca o reflectie a nivelului ridicat de interes pentru automatizarea in depozite.”

Dexion and Still 2018Le multumim colegilor nostri care au ajutat la desfasurarea impecabila a evenimentului, partenerilor de la Still, gazdelor noastre de la TESS si mai ales celor care au manifestat un deosebit interes si au raspuns invitatiei onorandu-ne cu prezenta.

Vom mai organiza evenimente similare pe viitor, unde vom aduce si alte sisteme si echipamente de ultima generatie, alaturi de companii partenere, pentru a oferi solutii complete, potrivite nevoilor diverse ale clientilor nostri si tendintelor din domeniu.

Related news
Latest news