Skip to main content

75 de ani de sisteme de depozitare reglabile de la Dexion

Au trecut 75 de ani de când pionieratul lui Demetrius Comino (fondatorul Dexion) a adus pe piață profilul perforat Dexion, introducând în lume primul sistem de depozitare reglabil. Recunoscând nevoia de rafturi de depozitare care să poată fi demontate și reutilizate rapid și ușor, ingeniozitatea lui Comino a deschis calea către succesul Dexion.

Slotted Angle

Din 1947, acest sistem reglabil de depozitare a furnizat clienților o soluție flexibilă de logistică, care să se potrivească tuturor nevoilor.

De-a lungul ultimilor 75 de ani, profilul stâlpului perforat de la Dexion a avut o multitudine de utilizări posibile, oferind clienților o soluție fiabilă și convenabilă pentru nevoile lor de depozitare și furnizându-le produse concepute să dureze.

Interesant este faptul că sistemula fost folosit și pentru alte utilizări decât o soluție de depozitare. De exemplu, în 1956, au fost furnizate piese pentru stadionul de schi al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Cortina d'Ampezzo. În timp ce, în 1963, când un cutremur a lovit Skopje provocând distrugeri uriașe, Comino a donat piese pentru a ajuta la construcția de case noi, suficiente pentru a finaliza două sate întregi. Ca urmare, orașul a fost poreclit „Dexiongrad”.

MOVO

În calitate de membru al Gonvarri Material Handling, Dexion continuă să aibă o puternică prezență globală în industrie.

De la succesul timpuriu înregistrat cu profilul perforat, firma s-a consolidat prin dezvoltarea și fabricarea de produse și soluții pentru alte tipuri de unități de rafturi cu polite și rafturi pentru paleți. Ca urmare, a ajutat mulți clienți din întreaga lume cu soluții de stocare pentru depozite.

Brandul continuă să se dezvolte ca membru al familiei Gonvarri, pot fi explorate soluții mai moderne pentru industria de depozitare în continuă creștere. Soluțiile de automatizare și semi-automatizare au devenit o primă alegere pentru un număr tot mai mare de întreprinderi. Aceste sisteme cu economie de spațiu și eficiența costurilor, cum ar fi MOVO, naveta radiocomandată pentru paleți (Pallet Shuttle) și mașinile de depozitare pe verticală, au oferit clienților un răspuns eficient pentru operații ușoare și sigure.

Rack-clad

Succesul din ce în ce mai mare înregistrat de Dexion și renumele mărcii au introdus soluții inovatoare de depozitare, cum ar fi rafturi automate mini-load și rack clad buildings, pentru o mare varietate de industrii din întreaga lume, cum ar fi industria farmaceutică, industria auto și industria alimentară și a băuturilor.

Cu o varietate de soluții, Dexion poate oferi mai mult clienților săi. Cu peste 75 de ani de experiență în industrie, echipele de personal intuitiv și calificat din punct de vedere tehnic se asigură că se oferă sprijin și cunoștințe clientului pentru a asigura un rezultat de succes.

În continuare, Dexion se implică în proiecte de agricultură verticală; o nouă cale pentru soluții agricole, concepută pentru zonele în care spațiul exterior este limitat. Ca parte a familiei Gonvarri, Dexion continuă să inoveze și să se perfecționeze, utilizând designul inițial al soluției de depozitare reglabile, cu profil perforat, al lui Comino.

În cinstea următorilor 75 de ani de soluții de rafturi de depozitare fiabile și practice de la Dexion și Gonvarri.

Related news
Latest news