Skip to main content

Câștigătorul concursului VLM a fost anunțat!

Competiția pentru numirea noii mașini de ridicare verticală a ajuns în sfârșit la final. Câștigătorul a fost anunțat; până acum numele mașinii a fost un mister.

GonvaLIFT

Odată cu sosirea celui mai recent produs care așteaptă să fie prezentat, Gonvarri Material Handling a dorit să desfășoare o campanie internă în cadrul companiei pentru a crea puțină vâlvă în rândul angajaților. Toată lumea din toate regiunile a fost invitată să participe la concurs și să își prezinte alegerea denumirii produsului în încercarea de a câștiga premiul cel mare și a altor 5 premii după locul I.

Termenul limită al concursului a coincis cu lansarea noului utilaj la LogiMAT 2022. Fiind cel mai mare târg de intralogistică din Europa, LogiMAT a fost platforma perfectă pentru a dezvălui numele mult așteptat. Cu un deadline important ce se apropia, judecătorii au avut sarcina de a restrânge numărul incredibil de propuneri pentru a le găsi pe cele mai bune dintre cele mai bune.

După luni de speculații și anticipare, putem dezvălui în sfârșit numele! Deci, fără alte întârzieri, suntem încântați să anunțăm că numele câștigător este GonvaLift!

Romina Mihael Avram
Romina Mihaela Avram - Câștigătoarea Concursului

Felicitări câștigătoarei concursului, Romina Mihaela Avram, care a dat numele noii mașini. Romina face parte din echipa Dexion din România și va primi premiul cel mare, un voucher de 250 € pentru un comerciant cu amănuntul, la alegere.

La primirea incitantei știri, Romina a declarat: „Alăturarea mea la echipa Gonvarri Material Handling a fost o oportunitate uriașă pentru cariera personală. Sunt atât de mândră și norocoasă că am avut șansa să-mi aduc contribuția în cadrul grupului.”

Romina a avut parte de o competiție dură, dar cei 5 finaliști ai noștri au produs câteva idei remarcabile și fiecare primește un voucher de 100 EUR pentru un comerciant cu amănuntul ales de ei. Felicitări norocoșilor câștigători! Iată reacțiile lor la auzirea acestei minunate vești:

De la stânga la dreapta: Daniel Mihai, Ulla Hörkkö, Catalin Gafton, Sven Bareiter, Ilie Murzea
 1. Daniel Mihai, Dexion România
  “Mulțumesc pentru recompensă. Mă bucur că unul dintre numele mele propuse pentru noul produs a fost apreciat. Sper că acest produs va fi un succes pentru compania noastră.”
 2. Catalin Gafton, Dexion România
  „Am ales numele „Altus”, deoarece sugerează înălțimea și evidențiază înălțimile mari pe care le poate atinge noul VLM pentru a optimiza depozitarea în spațiul clienților noștri. Cuvântul vine din latină, care este un limbaj clasic, atemporal, cu rezonanță internațională.”
 3. Ilie Murzea, Dexion România
  „Mi-am pus inima și sufletul în această companie; dau tot ce am mai bun în fiecare zi și mă bucur să văd că îmi este recunoscută contribuția. Aștept cu nerăbdare noi astfel de acțiuni în viitor.”
 4. Ulla Hörkkö, Kasten Finlanda
  „A fost o idee excelentă să avem un concurs de nume. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că sunt în grupul câștigător! În mitologia greacă, Themis este zeița legii și ordinii divine. M-am gândit că, deoarece sistemele de depozitare verticală mențin produsele clienților noștri în stare bună, ar fi un nume grozav pentru mașină. Felicitări câștigătorului!”
 5. Sven Bareiter, Dexion GmbH
  „Când am auzit despre competiție, am cerut familiei mele idei, deoarece nu sunt atât de creativ. Deci, numele ales a fost decis de întreaga mea familie; suntem atât de recunoscători și fericiți că am ajuns atât de departe."

LogiMAT 2022

Introducerea GonvaLift la LogiMAT a fost primită cu mult interes de către participanții din acest an. Noile funcții sunt concepute pentru viteză sporită, funcționare silențioasă și pentru a optimiza siguranța operatorului. Datorită schimbărilor mai rapide ale tăvii și capacității mai mari de stocare, GonvaLift asigură o eficiență mai mare, împreună cu cele două posturi pentru tavă la deschidere, iar sistemul WMS bazat pe Windows permite preluarea rapidă și precisă.

Siguranța a fost cheia în proiectare, oferind caracteristici suplimentare, cum ar fi barierele optice de siguranță interne și externe, care opresc mișcarea imediat dacă este detectat un pericol; sisteme de blocare a tăvii la deschidere și buton de oprire de urgență la îndemână. Sistemul IoT oferă suport pro-activ, care include documente și îndrumări, fiind disponibil de la distanță în întregime. De asemenea, pentru o securitate suplimentară este prevăzută protecția cu parolă.

Suntem mândri de toată lumea pentru implicarea în competiție; a fost minunat să vedem întregul grup reunindu-se în sprijinul lansării noului nostru produs, GonvaLift.

Related news
Latest news