Skip to main content

Tornado UHD - generația viitoare de mașini de depozitare verticale

Mașinile de depozitare și manipulare controlate de calculator au devenit foarte populare în ultimii ani și reprezintă o soluție accesibilă pentru oricine dorește să eficientizeze la maxim spațiul din depozitul lor.

Tornado UHD Storage MachineEle se integrează cu ușurință cu sistemul dumneavoastră existent de gestionare a depozitului, dar poate funcționa eficient și ca soluție autonomă.

Vă prezentăm acum generația următoare de mașini de depozitare verticale, Tornado UHD, care oferă cea mai recentă tehnologie și software-ul TCPlus.

TORNADO UHD este o mașini de depozitare verticală care utilizează o modalitate complet nouă în determinarea independentă a zonelor de siguranță din interiorul mașini. Aceasta permite o mișcare dinamică superioară și comutarea tăvii la deschidere fără a fi nevoie de o ușă interioară.

Folosind un nou dispozitiv de manipulare, ghidat de role, mașina poate funcționa cu viteze mai mari și la un nivel de zgomot mai redus. Comutarea mai rapidă a tăvii și o performanță mai bună fac ca depozitarea să fie mai rapidă, precisă și eficientă. Comutarea tăvii permite utilizatorilor mașinii să preia din tavă în timp ce macaraua aduce următoarea tavă. Acest lucru este eficient în special atunci când se face preluarea (picking-ul) pe loturi.

Tornado UHD Storage MachineProiectarea modulară a sistemului permite o varietate de lățimi și înălțimi ale mașinii, ceea ce înseamnă că poate fi personalizat pentru a satisface aproape toate cerințele. Structura simplă face ca acest sistem de depozitare să fie fiabil și ușor de întreținut.

Necesită cu aproape 75% mai puțin spațiu la podea în comparație cu soluțiile de depozitare convenționale și poate funcționa ca sistem independent sau ca o instalație cu mai multe unități.

Un sistem inteligent de control localizează cele mai active tăvi și le mută în apropierea deschiderii de acces pentru o preluare eficientă, scade erorile de preluare (picking) cu până la 70% și reduce considerabil timpul de așteptare.

Sistemele Tornado UHD funcționează folosind software-ul nostru TCPlus. Această platformă bazată pe Windows poate fi legată cu ușurință de sistemul dumneavoastră WMS sau ERP existent, astfel încât Tornado UHD să devină o extensie a rețelei dumneavoastră.

Avantajele-cheie ale mașinii TORNADO UHD:

Tornado UHD Storage Machine

  • Până la 75% economie de spațiu la podea
  • Viteză mai mare la zgomot mai mic
  • Două locatii de tăvi în deschiderea pentru picking
  • Tehnologie ecologică – necesar mai mic de energie
  • Poate fi folosit ca elevator între diferite niveluri ale depozitului
  • Performanță eficientă și precisă de preluare (picking) a comenzilor
  • Reducerea timpilor de preluare (picking)
  • Sistemul WMS bazat pe Windows permite integrarea ușoară în mediul IT existent

Mașina de depozitare verticală Tornado UHD este o alegere inteligentă pentru oricine caută o combinație flexibilă pentru depozitare. Nu este doar o soluție semi-automatizată care îmbunătățește fluxul de lucru din depozitul dumneavoastră, dar noile caracteristici de siguranță asigură, de asemenea, cel mai înalt nivel de securitate pentru utilizatori.

Vă invităm să ne contactați dacă doriți să aflați mai multe despre noile noastre mașini de depozitare Tornado UHD și despre cum vă pot schimba acestea afacerea.

Related news
Latest news