Skip to main content

Suport pentru instalații cu sprinkler integrate în rafturi

O mică componentă: o multitudine de beneficii

P90 Sprinkler BracketCreșterea popularității instalațiilor cu sprinkler integrate în structurile de rafturi a generat o creștere a siguranței depozitului. Sistemele integrate sunt mai eficiente decât cele montate pe tavan în clădirile moderne deoarece elimină problemele aduse de tavanele înclinate sau extrem de înalte.

Acestea pot fi poziționate mai aproape de rafturile care susțin mărfurile și datorită proximității lor față de sursa de foc, se pot activa mai rapid, stingând focul în fază incipientă, împiedicând răspândirea incendiului și reducând daunele produse de către apă pe o zonă mai restrânsă.

Aceste sisteme se bazează pe conductele care transportă apa sau gazul și care trebuie să fie instalate corect, în linie dreaptă. Dacă conductele se îndoaie sau deformează și împiedică curgerea compusului de stingere, consecințele pot fi devastatoare. Chiar dacă nu au loc vătămări sau victime, daunele produse de acțiunea focului și a apei reprezintă pierderi financiare serioase pentru o companie.

A avea un sistem de aspersoare care nu funcționează corect este mai rău decât a nu avea deloc un astfel de sistem instalat.

Echipa de ingineri de la Dexion a proiectat și produs o piesă mică, dar esențială - suportul P90 Sprinkler care rezolvă problemele cu obstrucționarea tubulaturii de transport a soluțiilor antiincendiu.

Disponibil în două variante de dimensiune pentru a reflecta diferitele cerințe de încărcare, suportul P90 Sprinkler este independent și poate fi instalat direct pe coloanele raftului. Acest lucru îi conferă stabilitate și rezistență suplimentară. Numărul de suporturi necesare și configurarea corectă a acestora se va face individual, pentru fiecare proiect, conform normelor EN 12845: 2004.

Pentru a afla mai multe despre elementul antiincendiu P90 Sprinkler și pentru a vă ajuta în calcularea propriilor cerințe de conformitate și siguranță, vă rugăm să luați legătura cu echipa Dexion.

Related news
Latest news