Skip to main content

Rafturi cu deschidere mare, de ultimă generație: fiabile, versatile, eficiente și mai convenabile

Vă prezentăm Raftul cu deschidere mare LS3, care are toate avantajele cheie ale rafturilor noastre actuale, System Shelfplan prezentând, în plus, încărcări mai ridicate, un design mai flexibil, prețuri mai convenabile și posibilitatea de a fi integrate în cadrul unor instalații mobile sau multietajate.

LS3

„Rafturile cu deschidere mare oferă soluția ideală pentru firmele care nu doresc sau nu au nevoie de cheltuieli suplimentare și de capacitatea în exces oferite de un sistem de rafturi pentru paleți, dar pentru care rafturile standard cu polite si deschidere mica, pur și simplu nu sunt potrivite pentru depozitarea si pickingul profilurilor lor de produse”, a declarat Cristian Androne, Director de vânzări pentru Dexion România.

Companiile care au nevoie să depoziteze obiecte lungi sau voluminoase pot fi funcționale mai rapid datorită evoluției rafturilor noastre cu deschidere mare.

Avantajele cheie ale sistemului LS3 sunt:

  • Solid, durabil și versatil
  • Densitate mare de depozitare cu spațiu minim pierdut, asigurând depozitarea eficientă a articolelor mari sau cu forme deosebite
  • Traverse lungi pentru flexibilitate și depozitare optimă
  • Accesul din față și din spate asigură schimbarea rapidă și simplă a stocului
  • Eficiente din punct de vedere al costurilor, traversele mai lungi necesită mai puține cadre LS3
  • Ușor de asamblat, reglat și extins asigură o flexibilitate completă pentru adaptarea la schimbările de pe piață
  • Traversele în trepte sau standard asigură o distanță maximizata pe verticală, cu risc minim de agățare
  • Varietate mare de accesorii, inclusiv separatoare, polite de plasă și traverse tubulare, care adaptează sistemul la nevoile dumneavoastra operaționale.

Cristian a adăugat: „LS3 este soluția ideală pentru clienții care au nevoie să depoziteze orice, de la încărcături grele, lăzi și cutii de carton, până la țevi sau cabluri și unde mărfurile sunt încărcate manual. LS3 este potrivit pentru multe și diferite locații, cu flexibilitate completă pentru a se adapta la modificările profilului produsului.”

Shelfplan va fi eliminat treptat, dar vom continua să asigurăm clienților care au investit în acest produs un suport constant.

De ce să alegeți rafturi cu deschidere mare

La un sistem convențional de rafturi, dacă mărfurile nu se potrivesc exact, mai ales dacă sunt mai mari sau cu formă deosebita, poate rămâne spațiu neocupat. Rafturile cu deschidere mare reprezintă soluția ideală pentru depozitarea obiectelor încărcate manual, voluminoase sau lungi.

Traversele pot avea o lungime de până la 3 m, cu opțiunea pentru polite din PAL sau oțel.

LS3Design-ul cadrului deschis vă permite să încărcați rafturile din față și din spate, optimizând accesul și reducând cantitatea de spațiu neocupat.

Cadrele sunt fixate cu șuruburi pentru rezistență, asigurând fiabilitatea, în timp ce plăcile de bază și de nivelare permit sistemului să se adapteze la suprafețele denivelate.

Cu traverse complet reglabile pe inaltime, LS3 are capacitatea de a se adapta schimbarii ulterioare a produselor, oferind flexibilitate suplimentară și adaptabilitatea necesara.

Sistemul poate fi ușor demontat, reinstalat și ajustat, o cerință cheie pentru a servi nevoile pieței dumneavoastră. Capacitatea sa de a se modifica și de a se extinde, în concordanță cu nevoile clienților, oferă atât costuri reduse pe parcursul duratei de viata a sistemului, cât și rentabilitate mai mare a investiției.

Pentru mai multe informații despre LS3, vă rugăm să luați legătura cu echipa de vanzari Dexion.

Related news
Latest news