Skip to main content

Vă prezentăm un nou membru al gamei noastre MOVO: MOVO 3015

Rafturile mobile pentru paleți - sau MOVO, soluția cu adevărat dinamică pentru depozite - au devenit acum și mai versatile odată cu lansarea noului nostru sistem MOVO 3015.

Mobile Pallet Racking

Având capacitatea de a suporta sarcini mai mari decât înainte, la 15 tone pe roată, MOVO 3015 este soluția ideală de rafturi mobile pentru paleți, de mare capacitate portantă, permițând stocarea a până la 60 de tone per modul spate-în-spate. Acest lucru o face una dintre cele mai bune soluții de pe piață pentru sarcini grele.

Această soluție recent dezvoltată este compatibilă cu trecerea pe dedesubt și în siguranță a stabilizatoarelor de stivuitoare pe sub modul și este definită de aceeași calitate și fiabilitate premium pe care le oferim cu toate produsele noastre.

Deci, de ce să alegeți MOVO ca soluție pentru depozite? MOVO aduce avantaje substanțiale, inclusiv:

 • Economie de spațiu - MOVO oferă o economie de spațiu de până la 50%
 • Capacitate crescută - stocați cu până la 80% mai mult cu MOVO
 • Cheltuieli generale reduse - MOVO aduce economii la energie și costurile de depozitare
 • Eficiență - MOVO permite accesul 100% la paleți
 • Versatilitate - MOVO poate rezista la temperaturi de la -30°C până la +40° C, deci este soluția ideală pentru depozitarea la rece
 • Compatibilitate AGV, asigurându-vă că investiția este asigurată pentru viitor

O scurtă prezentare generală

Gama noastră largă de soluții MOVO oferă o acoperire completă, de la sarcini ușoare (până la 4 t / roată) și sarcini medii (8 t sau 10 t / roată) până la sarcini grele (12 t sau chiar 15 t / roată).

Tip

Sarcină / Roată

Trecere pe dedesubt

MOVO 3004N

până la 4 t

X

MOVO 3008N

până la 8 t

X

MOVO 3008

până la 8 t

MOVO 3010

până la 10 t

MOVO 3012N

până la 12 t

X

MOVO 3015

până la 15 t


Întreaga noastră gamă MOVO este prevăzută standard cu următoarele:

 • Gamă largă de accesorii
 • Adecvare pentru orice bunuri
 • Cea mai recentă tehnologie PLC pentru un suport perfect al funcțiilor opționale, inclusiv conectivitate la internet, permițând asistență la distanță, plus ecran tactil cu afișaj grafic clar pentru vizibilitate optimă
 • Proiectare conform Directivei europene 2006/42/CE și standardului DIN EN 15095

MOVO

MOVO este o investiție costisitoare? Noi nu credem că este. Automatizarea și semiautomatizarea sunt viitorul în depozitare, așa că investind acum vă asigurați afacerea pentru viitor.

Un sistem MOVO poate fi introdus fără probleme într-un mediu actual de depozitare și poate însemna chiar că se poate poate evita mutarea în spații mai noi și mai mari - fără inconveniente și cu economie la toate costurile asociate.

În plus, MOVO introduce eficiențe care duc la reducerea cheltuielilor generale: depozitați mai mult, într-un spațiu mai mic și reduceți facturile de energie.

În special, sistemele MOVO oferă o reducere ridicată a energiei în depozitele cu temperatură controlată sau congelate și sunt garantate să funcționeze în condiții de siguranță la temperaturi de -30°C. Acesta este motivul pentru care 95% dintre depozitele frigorifice europene sunt echipate cu rafturi mobile.

MOVO

Rafturile MOVO pot fi configurate cu o lungime de culoar de 90 m și o înălțime de 15 m, permițând în același timp accesul 100% la paleți cu stivuitoare.

MOVO a fost proiectat și pentru siguranța operatorului. În cazul în care un stivuitor intră pe un culoar când raftul este în mișcare, un fascicul de lumină declanșează o alarmă.

Pe măsură ce raftul se mișcă, acesta folosește un sistem de pornire/oprire progresivă pentru a asigura deschiderea și închiderea lente, reducând riscul de deteriorare a raftului și a mărfurilor de pe el.

Caracteristicile de siguranță includ:

 • Avertizare acustică înainte de fiecare mișcare
 • Lumină intermitentă în timpul întregului proces de mișcare
 • Butoanele de oprire în situații de urgență de pe fiecare cărucior comandă oprirea imediată
 • Protejarea completă a zonei MOVO utilizând un dispozitiv de control al accesului cu mai multe fascicule
 • Protejarea locală a fiecărui modul prin bariere luminoase bidirecționale în zona picioarelor
 • Conformitate europeană cf. 2006/42/CE și DIN EN15095

MOVO

Gama noastră MOVO include și rafturi mobile în consolă (cantilever), ideale pentru depozitarea de mărfuri lungi, care trebuie manipulate fără bariere. Nu există nicio limită în ceea ce privește lungimea produselor stocate și brațul este cu lungime reglabilă pentru produse de mai mare adâncime, care pot fi personalizate în funcție de nevoile dvs. în etapa de proiectare și construcție.

Gama noastră MOVO este extrem de versatilă, cu opțiuni pentru toate tipurile de depozitare, iar acum - odată cu introducerea MOVO 3015 - chiar și sarcini mai grele.

Ne vom ocupa și de toate nevoile dvs. curente de întreținere și service, asigurându-vă că depozitul funcționează la nivel optim, contribuind în același timp la respectarea legislației aplicabile.

Vă rugăm să ne contactați pentru a vorbi cu echipa despre rafturile mobile pentru depozitul sau centrul dvs. de distribuție și care dintre soluțiile MOVO s-ar potrivi cel mai bine nevoilor dvs.

Related news
Latest news