Skip to main content

Căutați siglele de mai jos pentru asigurarea că veți cumpăra de la un distribuitor autentic:

Ce înseamnă distribuitor autorizat?

Distribuitorii noștri autorizați sunt societăți comerciale care întrunesc anumite cerințe și sunt calificate să furnizeze produse, servicii și asistență în numele nostru. Beneficiază foarte des de instructaje din partea noastră și sunt întotdeauna la zi cu tehnologiile noi pe care le scoatem pe piață.

Pe scurt, a fi distribuitor autorizat Dexion înseamnă:

Sunt autorizați să comercializeze și vând produse Dexion originale.

Noi ne comercializăm produsele numai direct sau prin distribuitori autorizați. Prin urmare, pentru a vă asigura că veți cumpăra produse Dexion originale de calitate înaltă sau că serviciile sunt prestate de echipe calificate, căutați siglele de mai sus pe site-ul web, materialele tipărite, vehiculele și altele asemenea ale furnizorului dvs.

Au drepturi exclusive de distribuție pentru comercializarea produselor Dexion în zona lor.

Lucrăm cu cei mai buni dintre cei mai buni. Distribuitorii noștri au de obicei drepturi exclusive de distribuție pe arii mari. Prin aceasta ne asigurăm consecvența în livrarea produselor și serviciilor la aceleași standarde înalte pe care le promitem, oriunde.

Au cele mai ridicate niveluri de servicii și cunoștințe în toate aspectele afacerii lor.

Distribuitorii noștri sunt întotdeauna la curent cu produsele, serviciile noastre existente, precum și cu tehnologiile noi pe care le dezvoltăm. Lucrăm împreună pentru a ne asigura că primiți cea mai bună valoare pentru investiția făcută și că vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.

Același standard înalt de responsabilitate socială a întreprinderilor.

Dexion, ca parte a Gonvarri Material Handling, se așteaptă la standarde înalte de comportament comercial propriu și al partenerilor săi de afaceri. Oferim clienților produse de cea mai înaltă clasă și în același timp creăm un mediu de lucru plin de satisfacții și sigur pentru angajații noștri. Statutul de companie multinațională implică asigurarea unor standarde ridicate de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).

Ne încurajăm toți furnizorii și contractanții să adopte politici și practici responsabile de afaceri.

A fi distribuitor autorizat Dexion înseamnă să fii Dexion.