Skip to main content

Dexion se aliază cu YESSS pentru extinderea fără efort a mai multor locații

YESSS Electrical, Marea Britanie

Studiu de caz

Client: YESSS Electrical
Locația: Marea Britanie
Produsele/serviciile utilizate: Sisteme de rafturi HI280, rafturi cu deschidere mărită simple și cu adâncime dublă, rafturi pentru depozitarea paleților P90, cu accesorii pentru produsele lungi depozitate în poziție verticală.

Nevoile companiei

YESSS Electrical derula un program ambițios de extindere ce implica inaugurarea a 23 de sucursale în diferite locații din regiunea de sud a Marii Britanii, toate acestea într-o perioadă de timp scurtă.

Pentru fiecare dintre cele 23 de locații, YESSS Electrical avea nevoie de implementarea unui sistem de depozitare personalizat la fața locului pentru fiecare locație. Această operație trebuia să se desfășoare imediat în toate locațiile și necesita cunoașterea în amănunt a activităților curente ale companiei, precum și experiență în implementarea unor soluții de depozitare eficiente.

YESSS electrical uk

Soluția Dexion

Dexion a reușit să proiecteze o soluție personalizată, adaptabilă pentru fiecare dintre cele 23 de locații YESSS Electrical; colaborând strâns cu fiecare manager de sucursală pentru a asigura faptul că nevoile precise ale fiecărei locații sunt îndeplinite.

Fiecare nouă locație YESSS Electrical a beneficiat de o combinație personalizată de sistem de rafturi pentru depozitarea paleților, sistem de rafturi cu deschidere mărită și sistem de rafturi galvanizate pentru zonele de sortare din spatele tejghelelor.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Soluții de depozitare personalizate livrate către 23 de locații, la timp și în limita bugetului.
  • Posibilitatea de a adapta soluțiile în fiecare locație separată, și gestionarea costurilor de la sediu.
  • Obținerea capacității maxime de depozitare în interiorul fiecărei clădiri.
  • Parteneriate strânse cu fiecare managere de sucursală, cu conducerea YESSS Electrical pe tot parcursul derulării proiectului.

Dexion a reușit să atingă esența fiecărui proiect dintre cele 23, făcând ca toate locațiile să primească soluția personalizată optimă. Acest model de parteneriat a asigurat o extindere de succes a activităților comerciale ale YESSS Electrical. 

YESSS electrical uk

Rezultatul

„A fost ideal ca Dexion să creeze o configurație personalizată a sistemelor de depozitare pentru magazinul nostru. Având în vedere flexibilitatea dată de adâncimile rafturilor, am putut utiliza la maxim spațiul disponibil, ceea ce ne-a lăsat suficient de mult spațiu pentru creșterea stocurilor.” - Danny Archer, Managerul de sucursală din Winchester, YESSS Electrical

Despre YESSS Electrical

YESSS Electrical are peste 50 de ani de experiență în industria vânzărilor en-gros de echipamente electrice, furnizând părți componente electricienilor prin intermediul a peste 400 de sucursale răspândite pe teritoriul Europei și a Insulelor Caraibe.

www.yesss.co.uk