Skip to main content

Worldpack Trading beneficiază de o metodă eficientă de utilizare a spațiului oferită de Dexion

Studiu de caz

Client: Worldpack Trading
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi înalte pentru depozitarea paleților cu elementele de protecție a ramelor și de identificare a locațiilor. Elemente de marcare a podelei depozitului.

Nevoile companiei

Worldpack Trading se confrunta cu o cerere masivă a pieței pentru ambalajele produse, astfel încât s-au decis să înființeze încă o unitate de depozitare.

Worldpack dorea ca noua locație să aibă eficiența optimă în ceea ce privește depozitarea și introducerea articolelor în sistemul logistic de livrări.

worldpack trading sk

Soluția Dexion

Worldpack s-a aliat cu Dexion pentru a obține o soluție care să ofere eficiența maximă a clădirii, și care să permită trecerea cu ușurință a vehiculelor de 5 m pe sub plafonul coridoarelor din zona de depozitare.

Înălțimea necesară pentru trecerea vehiculelor a devenit un avantaj din moment ce spațiul vertical aflat peste această înălțime a putut fi utilizat pentru depozitare. De asemenea, Dexion a furnizat toate celelalte elemente necesare, inclusiv elemente de identificare a locațiilor, elemente de semnalizare a coridoarelor și elemente de marcaj pentru podea.

Beneficiile soluției Dexion:

  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Obținerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii, cu spații minime pentru coridoarele prin care circulă vehiculele.
  • A oferit companiei baza unui lanț de distribuție globală de încredere.
  • Soluție eficientă din punct de vedere al investițiilor.
  • Capacitate de depozitare a 4.956 de euro-paleți, până la înălțimea de 5.375 mm și sistem de depozitare pe rafturi înalte a paleților, cu lungimea de 8.000 mm.

worldpack trading sk

Rezultatul

Dexion a înțeles toate cerințele Worldpack. Dexion a oferit o soluție completă, totuși flexibilă, care a respectat atât așteptările înalte venite din partea echipei, cât și cerințele specifice ale depozitului.

Despre Worldpack Trading

Worldpack Trading este o companie specializată în materiale de ambalare, care oferă soluții de ambalare moderne, funcționale și personalizate. Activitățile Worldpack includ și sortarea comenzilor și livrarea acestora în numele terților parteneri. 

www.worldpack.eu