Skip to main content

Dexion oferă un lanț bine organizat de distribuție companiei Veldboer Eehoorn în vederea extinderii acesteia

Studiu de caz

Client: Veldboer Eenhoorn
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi de depozitare a paleților P90. Rafturi cu cărucioare. Rafturi HI280 cu rafturi cu deschidere mărită

Nevoile companiei

Veldboer Eehoorn a distribuit zilnic mărfuri în regiune încă din 1962. Datorită comenzilor în creștere pentru produse alimentare, compania a dorit să îți mărească centru de distribuție din regiunea nordică a Olandei. Această extindere a trebuit să fie realizată fără întreruperea activităților zilnice.

Veldboer Eenhorn, Netherlands

Companiile de catering, instituțiile educaționale și alte companii de mari dimensiuni, care constituie cea mai mare parte a portofoliului de clienți ai Veldoer Eehoorn, preferă în majoritatea cazurilor să colaboreze cu un singur furnizor în ceea ce privește furnizarea tuturor alimentelor necesare.

Odată cu mărirea portofoliului de clienți, respectiv cu creșterea volumelor de produse distribuite către clienții existenți, Veldboer Eehoorn a trebuit să vină în întâmpinarea acestor cerințe crescute.

Centrul de distribuție Veldboer Eehoorn conținea deja sisteme furnizate de Dexion, cum ar fi sistemul de rafturi pentru depozitarea paleților P90, o podea suspendată și rafturi HI280 cu deschidere mărită. Printre cerințele pentru proiectul de extindere, Veldboer Eehoorn a inclus și o serie de camere reci / congelatoare cu temperaturi cuprinse între +5 0C to -30 0C.

Soluția Dexion

Mulțumită relației de lungă durată, Veldboer Eehoorn a considerat Dexion ca fiind un furnizor de încredere și partenerul perfect pentru asigurarea unei extinderi de succes. 

Veldboer Eenhorn, Netherlands

Proiectul a trebuit să fie dus la bun sfârșit ținând cont de respectarea anumitor criterii cheie: spațiul din camera rece / congelator trebuia folosit la maxim; fluxul logistic trebuia optimizat; asamblarea trebuia realizată în timp ce compania funcționa normal - selecția comenzilor trebuia să rămână un proces neîntrerupt.

Rafturile cu deschidere mărită HI280 deasupra cărora s-au montat rafturi P90 cu cărucioare, respectiv rafturile HI280 cu deschidere mărită deasupra cărora s-au montat rafturi P90 pentru depozitarea rafturilor au îndeplinit toate cerințele.

Beneficiile soluției Dexion:

  • Relația de lungă durată avută cu Dexion a făcut ca Dexion să aibă cunoștințe detaliate despre necesitățile companiei Veldboer Eehoorn.
  • Execuția comenzii pentru 10.000 de linii de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Nici o întrerupere a volumelor ridicate de produse livrate în timpul execuției operațiilor de extindere în aceeași locație.
  • Capacitatea de depozitare obținută în interiorul clădirii, în special în camerele reci și în congelatoare, este maximă.
  • A oferit companiei baza unui lanț de distribuție de încredere. 

Veldboer Eenhorn, NetherlandsRezultatul

„Datorită faptului că Dexion cunoștea în detaliu specificul activității, proiectul a fost realizat fără întreruperi - ceea ce a permis Veldoer Eerhoorn să își atingă țintele existente pentru volumele de livrări zilnice.

Despre Veldboer Eerhoorn

Veldboer Eerhoorn este o companie de distribuție a echipamentelor de catering și a alimentelor către companii de catering, asociații, cantine ale unor instituții și companii din regiunea nordică a Olandei. Zilnic, din interiorul centrului de distribuție întins pe 4.000 mp, Veldoer Eerhoorn distribuie produse din gama de peste 10.000 de linii de produse către clienți din întreaga regiune.

www.veldboereenhoorn.nl