Skip to main content

Twentepport Group devine mai eficientă cu soluțiile combinate de la Dexion

Studiu de caz

Client: Twentepoort Group
Locația: Weirdon/ Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Depozitare pe rafturi a paleților. Rafturi de depozitare tip drive-in. Podea suspendată.

Nevoile companiei

Twentepoort, Netherlands

Twentepoort Logisitcs are în Olanda mai multe puncte de lucru. Totuși, această structură a creat un răspuns logistic mai lent decât își dorea compania. Astfel, compania a decis să fluidizeze și să centralizeze activitățile prin construirea unui depozit central extrem de eficient cu o suprafața de 30.000 m2

Mulțumită unei combinații între experiențele avut anterior în urma colaborării cu Dexion, a gamei de produse cu rezultate dovedite, a cunoștințelor și entuziasmului distribuitorului local, Dexion a fost compania desemnată de Twentepoort pentru a furniza și instala structurile de depozitare necesare pentru acest proiect mare și important.

Soluția Dexion

Echipa Dexion a evaluat cerințele din punct de vedere logistic ale Twentepoort. Această evaluare a trebuit să țină cont de faptul că Twentepoort asigură transporturi frigorifice și specializate, precum și transportul mărfii paletizate. Soluția propusă, care a fost acceptată, a fost o combinație a mai multor sisteme de depozitare. Acestea au inclus:

  • Rafturi de depozitare zincate, care nu numai că s-au potrivit cu design-ul depozitului, dar au oferit, de asemenea, și cel mai bun echilibru între buget și calitate. 
  • Rafturi de depozitare de tip drive-in pentru cutiile de lemn utilizate la transportul mărfurilor pe calea aerului. Deoarece toate cutiile au aceleași dimensiuni, iar mărfurile ambalate în aceste cutii nu sunt supuse unui termen de valabilitate, acest lucru a făcut ușoară depozitarea acestora în sistemul de rafturi de tip drive-in.
  • Podele suspendate pentru o capacitate de depozitare suplimentară.

Odată stabilită structura noului depozit, rafturile și podelele existente au fost extinse și mulțumită unei planificări atente, în viitor este posibilă extinderea în continuare a sistemelor de depozitare. 

Rezultatul

Twentepoort, Netherlands

De-a lungul întregului proces am fost extrem de satisfăcuți de calitatea instalării și de capacitatea de a combina produse / sisteme pentru o funcționalitate sporită. Abordarea pro-activă în timpul proiectării și instalării noilor capacități de depozitare a fost de neprețuit.” - Martin Noeverman, director al Twentepoort Group 

Despre Twentepoort

Twentepoort Group este compusă din trei companii:

  • Twentepoort Logistics care este specializată în transportul zilnic al mărfurilor către Europa de est și Asia centrală. În plus față de transportul terestru al mărfurilor paletizate, această companie oferă și transporturi frigorifice și specializate.
  • Twentrex este specializată în livrarea la timp a coletelor expres în întreaga Europă.

TwenPack a fost înființată în mod special pentru a veni în întâmpinarea cererii în creștere pentru livrarea comenzilor plasate în mediul on-line, respectiv pentru servicii logistice pentru punctele de lucru ale lanțurilor de magazine, atât de mari, cât și de mici dimensiuni.

www.twentepoort-logistiek.nl