Skip to main content

Rafturile Dexion pentru depozitarea anvelopelor reprezintă soluția perfectă pentru TITAN

TITAN GMA SA
Locație: Berchem-St-Agathe, Belgia
Produse utilizate: Rafturi pentru depozitarea anvelopelor și rafturi pentru prezentarea jantelor auto

TITAN GMATITAN GMA SA este unul dintre cei mai mari comercianți de pneuri din Bruxelles, prin numeroasele sale filiale.

Ca urmare a dezvoltării continue a companiei, TITAN a avut nevoie de capacitate adițională pentru depozitarea stocurilor de anvelope și jante la noua lor filială, din Berchem St Agathe.

Ca urmare a colaborării de durată dintre cele două companii, echipa Dexion a fost din nou contractată pentru a crea și instala o soluție clasică de depozitare a anvelopelor, care conține mai multe niveluri de depozitare - precum și un perete separat de prezentare pentru jante auto, realizat pe baza necesităților specifice ale clientului.

TITAN GMAAnul 2011 a marcat începutul unui parteneriat deosebit, Dexion oferind mai întâi soluții de depozitare optimizate complet pentru filialele companiei din Bruxelles și din împrejuurimi. Filialele sunt echipate cu rafturi cu deschidere mare sau cu rafturi pentru paleți - oferind soluția completă de depozitare a anvelopelor.

Capacitatea combinată a diferitelor filiale reprezintă în prezent aproximativ 20.000 de anvelope și 2.700 de jante.

Pentru noul site din Berchem St Agathe, s-a dovedit că, datorită stabilității sale, aspectului elegant și posibilității de a construi până la 7 nivele înălțime, instalarea raftului cu deschidere mare LS3 a fost cea mai bună soluție pentru depozitarea anvelopelor și a jantelor.

Echipa Dexion a creat, de asemenea, un perete de prezentare personalizat cu 10 niveluri, pentru a expune diferitele tipuri de jante, asigurând în același timp o bună imagine de ansamblu a gamei de produse.

„De aproape 10 ani și pentru toate filialele noastre, am ales Dexion pentru a ne oferi soluția potrivită de depozitare pentru produsele și mediile noastre diferite. Dexion este un partener serios, de încredere și eficient, care oferă produse de calitate pentru o viață întreagă", a spus Mehmet Gurlek, patronul TITAN GMA.

TITAN GMAÎn 2011, au fost create primele filiale și fabrici de anvelope sub numele de Ambergris.

De-a lungul anilor, compania a continuat să crească și a deschis alte filiale sub numele de Interbelgium Tyres.

TITAN GMA, este o companie nouă care a fost înființată pentru a reuni activitățile tuturor acestor filiale și centrale. În prezent, există 9 fabrici de anvelope situate în diferite locații din întreaga țară, printre care Anderlecht, Molenbeek, Sint-Agatha-Berchem (2), Haren (2), Vilvoorde, Schaerbeek și Uccle.