Skip to main content

Dexion mărește capacitatea pentru SNA Europa

SNA Europe (Benelux) B.V, Olanda

Studiu de caz

Client: SNA Europe (Benelux) B.V
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Sistem de platelaj și rafturi metalice HI280. Sistem de rafturi pentru paleti P90 și stații PD. Rafturi cu role pentru cutii. Sistem de birouri Cassette900.

Nevoile companiei

SNA Europe, Netherlands

SNA Europa este producătorul european principal de scule de mână și este compania care se află în spatele unor mărci bine-cunoscute cum ar fi Bahco, Irimo și Lindstrom. Centrul european de distribuție este localizat în Olanda.  Atunci când SNA Europa [Benelux] B.V a dorit să își mărească capacitatea de depozitare, alegerea logică a fost să se adreseze companiei Dexion, care a furnizat și soluția existentă. 

Soluția Dexion

Având o colaborare bună deja stabilită, respectiv produse Dexion în locație, echipa Dexion a putut să ofere un răspuns rapid și să mențină costurile la un nivel minim.

Depozitul era deja echipat cu sistemul de depozitare pe rafturi a paleților de la Dexion, însă dezvoltările din domeniu au făcut ca între timp pe piață să fie disponibilă o soluție P90 cu elemente din oțel zincat. Deoarece era vorba de produse de la aceeași companie, varianta veche și varianta nouă au fost combinate cu succes. Același lucru s-a întâmplat și în cazul rafturilor. Sistemul H170 existent a fost extins fără probleme cu noul sistem HI280.

În plus față de adaptarea echipamentelor existente, Dexion a putu mări capacitatea în mai multe moduri:

  • A creat o zonă de birouri plasată deasupra unui sistem de rafturi HI280.
  • Instalarea unui sistem de rafturi cu role pentru cutii a permis SNA să utilizeze principiile Primul intrat, Primul ieșit (FIFO).
  • Introducerea stațiilor PD pentru euro-paleți.
  • Utilizarea profilelor de susținere între traverse a permis depozitarea euro-paleților pe direcție transversală.

SNA Europe, Netherlands

Rezultatul

„Acest proiect a funcțional la toate nivelurile. Sala de ședințe și birourile suplimentare, amplasamentul îmbunătățit și re-utilizarea sistemelor existente de rafturi au asigurat o valoare excelentă.”

Despre SNA Europa [Benelux] B.V.

SNA Europa are peste 165 de ani de experiență în domeniul proiectării și producției de unelte și fierăstraie utilizate în sectoarele construcției automobilelor, construcții și peisagistică.