Skip to main content

CSI/Dexion oferă potrivirea perfectă pentru marca de încălțăminte Schuh

Schuh, The Midlands, Marea Britanie

Studiu de caz

Client: Schuh
Locația: Midland/Marea Britanie
Produsele/serviciile utilizate: HI280. Sistemul Dexion de extracție cu posturi multiple

Nevoile companiei

Din momentul inaugurării primului magazin Schuh în Edinburgh în 1981, această marcă de renume în industria încălțămintei a deschis 100 de magazine și este o prezență de succes în mediul online în Marea Britanie și pe întreg teritoriul Europei, cu un număr considerabili de admiratori pe rețelele sociale Facebook și Twitter.

De-a lungul anilor, această marcă a câștigat o serie de premii, printre care și premiul Micros Grand Prix Golden Chariot Award pentru excelență în livrări.

Dorind să mențină nivelul de satisfacție a clienților în ceea ce privește serviciul de livrări, Schuc a investit într-un centrul de distribuție în sud. Plasat în spatele unui mare magazin de desfacere cu amănuntul din cartierul New Square Shopping, West Bromwich, centrul regional de distribuție (RDC) realizează distribuția pantofilor comandați în mediul online și asigură o perioadă de livrare de 24 de ore pe întreg teritoriul Marii Britanii.

Soluția CSI/Dexion

Schuh UK

CSI este un distribuitor autorizat al produselor Dexion. Cunoscând pe de rost întreaga gamă de produse oferite de Dexion, aceștia au putut stabili cu rapiditate care produse ar satisface cerințele Schuh.

Aceste cerințe au inclus crearea unor zone de depozitare separate pentru păstrarea  stocurilor pentru magazinul de desfacere cu amănuntul separat de stocurile centrului de distribuție regională, pentru achizițiile online, asigurarea unui spațiu pentru administrare și ambalare, și utilizarea la maxim a spațiului pe înălțimea lui.

După evaluarea alternativelor, echipa CSI a recomandat sistemul cu posturi multiple oferit de Dexion, care a fost acceptat imediat de către client.

Echipa de instalare a început instalarea unui sistem de rafturi HI280 pe două rânduri de șase metri înălțime, cu pasarele cu podea tip grătar și podea plasată la mezanin susținută de rafturile plasate spate în spate.

Prin acest sistem s-a obținut cel mai mare număr de locații de depozitare, respectiv o podea suspendată, susținută de rafturi. De asemenea, CSI a instalat lifturi pentru produse, un jgheab pentru livrări și bancuri de ambalare la nivelul podelei suspendate.

Rezultatul

Schuh UK

Am colaborat de-a lungul anilor cu CSI și am avut încredere în ei în ceea ce privește proiectarea celei mai bune soluții de depozitare pentru noi în această locație. Sistemul de rafturi pe două nivele ne-a oferit cu siguranță ceea ce am dorit; suficient spațiu de depozitare, iar oțelul zincat a conferit o imagine luminoasă și modernă noului nostru depozit pentru centrul regional de distribuție.” - Donald Hutchison, Manager de Logistică 

Despre Schuh

Primul magazin Schuh a fost inaugurat în 1981 în Edinburgh ca magazin independent de încălțăminte. Succesul acestuia a condus la inițierea unui program de creștere rapidă prin intermediul unor noi puncte de desfacere în Marea Britanie și în Irlanda.

Succesul a continuat atunci când în prima decadă a secolului 21 și-a dezvoltat magazinul online.  În 2011 compania Schuh a fost achiziționată de compania Genesco Inc., cu sediul în Nashville, companie specializată în comerțul cu amănuntul. Genesco Inc. pune în vânzare încălțăminte, șepci și căciuli, îmbrăcăminte și accesorii sportive în mai mult de 2.455 de magazine răspândite pe teritoriul S.U.A. și Canada, în general, cu numele Journeys, Lids și Johnston & Murphy.

www.schuh.co.uk