Skip to main content

Dexion organizează corect lucrurile pentru Phoenix Data Management.

Phoenix Data Management, Marea Britanie

Studiu de caz

Client: Phoenix Data Management
Locația: Gravesend/Kent/Marea Britanie
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi de depozitare a paleților P90. Accesorii pentru depozitarea arhivelor.

Nevoile companiei

phoenix uk

Phoenix Data Management oferă servicii complete de depozitare și gestionare a arhivelor, respectiv servicii de recuperare, pentru toate tipurile de date ale companiilor active.

Unul dintre centrele de depozitare a arhivelor din Gravesend, Kent a fost construit peste o parcare existentă, care nu avea o suprafață dreaptă. Chiar dacă acest lucru pare logic, deoarece a utilizat spațiul disponibil din locație, deviațiile podele, de până la 60 mm pe o distanță relativ scurtă a creat o problemă.

Phoenix i-a cerut companiei Dexion o soluție pentru a trece peste condițiile dificile din locație.

Soluția Dexion

După ce s-a întâlnit cu echipa Phoenix și a evaluat modul de derulare a activității, Dexion a constat că există două mari probleme: panta existentă a podelei și unghiul de înclinație al acoperișului, ceea ce făcea ca înălțimea până la acoperiș să varieze între 7 și 11 metri. 

phoenix uk

Dexion a propus un sistem de depozitare pe rafturi a paleților P90 cu un sistem de depozitare a arhivelor pe trei rânduri cu podele integrate. Acest sistem ar utiliza la maxim capacitatea de depozitare, ar rezolva problema podelei înclinate și ar utiliza la maxim spațiul disponibil, având în vedere înălțimea variabilă a acoperișului.

Sistemele de depozitare pe rafturi a paleților reprezintă unul din produsele principale ale Dexion. Acestea pot fi instalate pe un singur rând sau, după cum s-a procedat și în cazul Phoenix, pe mai multe rânduri, ceea ce este ideal pentru cazurile în care soluția de depozitare trebuie să utilizeze la maxim volumul unei clădiri, sau pentru a utiliza la maxim posibilitățile de depozitare într-o suprafață restrânsă.

Rafturile pentru paleți asamblate în mai multe rânduri oferă capacități operaționale excepționale și versatile într-un singur sistem care, pentru a satisface nevoile ulterioare de depozitare, poate fi extins.  Referitor la tipurile de bunuri care pot fi depozitate și sarcinile admisibile, sistemul este conceput pentru:

  • 6 niveluri pentru pasarele
  • Înălțimi de până la 19 metri
  • Înălțimea pasarelelor de 2775 mm
  • Lățimea pasarelelor cuprinsă între 800 și 1800 mm

În ciuda faptului că instalarea acestui sistem a însemnat un volum mare de lucrări, planificarea cu atenție și vizitele regulate la locație au făcut ca influența negativă asupra operațiilor companiei Phoenix să fie menținută la un nivel minim. Rezultatul final este acela că Phoenix poate în acest moment să depoziteze și să asigure, pentru clienții săi, datele conținute în 104556 de cutii.

Rezultatul

phoenix uk

Rafturile asamblate pe mai multe rânduri ne-au ajutat să utilizăm la maxim spațiul din depozit, mult mai bine decât dacă am fi utilizat un sistem tradițional cu podea suspendată. În acest moment, avem un sistem de înaltă calitate pentru depozitare pe termen lung, care ne oferă capacitatea maximă de depozitare în spațiul dat de depozitul nostru.Peter Barrett, Director de Vânzări, Phoenix Data Management Ltd.

Despre Phoenix Data Management

Phoenix Data Management are peste 15 ani de experiență în industria gestionării arhivelor. Prin intermediul celor trei locații din Kent, această companie satisface nevoile clienților din zona de sud-est a Londrei și dintr-o zonă întinsă a Marii Britanii.

Phoenix Data Management a dezvoltat compania în jurul ideii de a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor, care poate fi demonstrat mai ușor decât în cazul competitorilor. Având sprijinul companiei mamă, Feabrex, Phoenix Data Management a putut investi în cea mai bună tehnologie, sistem de gestionare a depozitului și infrastructură, prin acestea asigurând o creștere constantă.

www.phoenix-data-management.co.uk