Skip to main content

Instalarea rafturilor LS3 versatile într-un garaj privat

Patrick Andersson, Finlanda

Client: Patrick Andersson

Locație: Finlanda

Produse/servicii utilizate: Sistemul de rafturi LS3

Patrick Andersson, Finland La Kasten, suntem renumiți pentru că producem, furnizăm și montăm cu profesionalism rafturi în spațiile de depozitare, dar munca noastră este atât de versatilă încât am putut să ne ocupăm de un proiect cu totul diferit: să ajutăm o entitate particulară în ceea ce privește personalizarea garajului.

Clientul nostru, Patrick Andersson, a dorit o soluție personalizată care să se potrivească perfect spațiului și care trebuia să poată rezista la greutate fără să se încline.

Soluția

Adaptarea corectă la spațiu, calitatea produsului și ciclul de viață al acestuia au fost esențiale. De asemenea, clientul nostru avea nevoie ca instalația să fie atractivă din punct de vedere vizual.

Am lucrat îndeaproape cu el pentru a crea specificațiile ideale, care să fie practice, plăcute la vedere și robuste.

Rezultatul

Patrick Andersson, Finland Am optat pentru instalarea sistemului de rafturi LS3. Acest raft ușor este simplu de asamblat, iar versatilitatea rafturilor înseamnă că oferă o utilizare maximă a spațiului în funcție de înălțimea produselor.

Lungimea traverselor poate fi de până la 2.700 mm și există opțiuni de polițe din care puteți alege, inclusiv plăci aglomerate, placaj sau oțel.

Obiectivul nostru a fost să folosim întregul perete din spate al garajului, iar raftul ușor LS3 a oferit soluția perfectă pentru acest spațiu.

Adâncimea raftului a fost, de asemenea, importantă pentru client, la fel ca și funcționalitatea și calitatea. Atractivitatea vizuală a fost, de asemenea, esențială, așa că am optat pentru traverse albe cu polițe din oțel contrastante. Aspectul general a fost elegant, perfect pentru spațiul respectiv și cu suficient loc în garaj pentru a găzdui Mercedes-ul din '59 al clientului.

Patrick Andersson, Finland Instalarea nu a fost lipsită de probleme și au existat întârzieri cauzate de factori externi, inclusiv pandemia Covid-19 și o penurie globală de oțel.

Dar am păstrat un contact constant cu dl. Andersson și îi suntem recunoscători pentru răbdarea și înțelegerea sa.

Acesta a fost încântat de rezultat și a confirmat: „Chiar dacă a trebuit să aștept, am știut că rezultatul final va fi de înaltă calitate și eleganță. Exact ceea ce mi-am dorit pentru acest spațiu. Acum că în sfârșit este aici, știu că îmi va fi de folos încă 30 de ani.”