Skip to main content

Parteneriatul cu Dexion echipează Optibelt pentru o creștere viitoare

Studiu de caz

Client: Optibelt
Locația: România
Produsele/serviciile utilizate: Sistem de rafturi mobile (MOVO) care combină trei rafturi mobile, cu rafturi cu înălțimea de 7000 mm și cu patru niveluri de încărcare; sistem de rafturi de depozitare a paleților P90.

Nevoile companiei

Optibelt a făcut planuri pentru creșterea suplimentară de la cele opt locații de producție deja existente în șase țări.

Pentru a se asigura că expansiunea este pregătită în mod corespunzător, Optibelt a înțeles nevoia de a îmbunătăți locația sa din România. Strategia grupului este concepută mai degrabă pentru generații, decât pentru segmente trimestriale sau anuale, iar această filozofie de conducere a activităților a oferit companiei un mare avantaj, o marcă de renume și produse de înaltă calitate.

optibelt ro

Optibelt avea nevoie de o soluție de depozitare flexibilă care să ofere condiții adecvate de depozitare a bunurilor și cauciucurilor ambalate pe paleți - optimizând în același timp întregul spațiu din depozit și oferind acces individual la fiecare palet.

Soluția Dexion

Parteneriatul cu Dexion a oferit Optibelt o soluție de depozitare de densitate mare, cu costuri reduse, care să asigure accesul la fiecare palet în parte.

Soluția MOVO a permis Optibelt să economisească spațiul în depozit, să reducă costurile, respectiv siguranța că unitatea nu trebuia să achiziționeze echipament suplimentar.

Această soluție semi-automată a oferit Optibelt un sistem complet și flexibil, care s-a dovedit a fi pregătit pentru niveluri crescute ale stocurilor, în viitor.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Gestionarea eficientă a stocurilor ceea ce a confirmat faptul că planurile de extindere pot continua cu toată încrederea.
  • Lanț de distribuție pregătit pentru viitor, capabil să asigure sortarea și livrarea rapidă a comenzilor.
  • Eficiența economică și implementarea rapidă.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • A oferit companiei baza unui lanț de distribuție de încredere.

Rezultatuloptibelt ro

Dexion a colaborat îndeaproape cu Optibelt pentru a se asigura că nevoile derivate din procesul de extindere a activităților puteau fi gestionate cu ușurință de către depozitul acestei companii. Această soluție economicoasă a făcut posibilă instalarea unui lanț de distribuție, pregătit pentru extindere.

Despre Optibelt

Având opt locații de producție în șase țări, Optibelt este considerat a fi unul dintre cei mai mari producători de curele de transmisie de înaltă performanță. Produsele acestei companii sunt utilizate în cazurile în care este nevoie de durabilitate și nu se face nici un rabat de la calitate. Paleta de clienți ai Optibelt acoperă multe sectoare, inclusiv sectorul construcțiilor de mașini, automotiv, sectorul tehnologiei agricole și industria producătoare de echipamente casnice.

www.optibelt.com