Skip to main content

OHM Group beneficiază de extinderea depozitului realizată de Dexion

Studiu de caz

Client: OHM Group
Locația: Irlanda
Produsele/serviciile utilizate: Sistem de rafturi HI280 pe două rânduri și sistem de rafturi cu deschidere mărită structură susținută pentru planșeu la înălțime

Nevoile companiei

OHM Group a trecut printr-o creștere substanțială a activității de distribuție a vehiculelor ceea ce a impus mutarea funcției depozitului într-o locație capabilă să facă față unui astfel de nivel susținut al cererii.

OHM Group furnizează vehicule pe teritoriul Irlandei și avea nevoie de un proces eficient de depozitare pentru a se asigura că activitatea logistică pentru întreg teritoriul țării este la un nivel optim.

ohm group

Soluția Dexion

OHM Group a beneficiat de o serie de soluții marca Dexion care s-au integrat armonios pentru a asigura că activitatea depozitului în noua locație din Baldonnel, Co. Dublin, se afla la capacitatea optimă.

OHM Group a instalat un sistem de rafturi HI280 pe două rânduri și un sistem de rafturi cu deschidere mărită, o structură de planșeu suspendat (6 m Înălțime x 36 m lungime x 42 m lățime) de la Dexion.

Acest sistem a oferit 500 de rafturi la nivelul solului, respectiv nivelul superior, pentru depozitarea pieselor de mici dimensiuni, și 150 de rafturi cu deschidere mărită pentru depozitarea pieselor de dimensiuni mai mari. Planșeul suspendat a rămas neocupat pentru depozitarea articolelor voluminoase.

Proiectul pentru fiecare nivel a inclus și un spațiu de 80 m² pentru triaj, plasat la fiecare capăt, care este deservit de stivuitoare prin intermediul unor uși batante, respectiv prin intermediul unor uși basculante, în cazul paleților. Toate rafturile sunt echipate cu accesorii pentru depozitare de la Dexion, inclusiv separatoare din oțel, cutii din carton și tăvi de depozitare.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Menținerea și extinderea unul lanț logistic de distribuție de încredere.
  • Selectarea unei game de produse Dexion a asigurat implementarea unei soluții eficiente, care a îndeplinit toate așteptările definite de către client.

Rezultatulohm group uk

Soluțiile Dexion au funcționat ca un tot unitar în noul depozit al OHM Group. Îndeplinirea așteptărilor comerciale existente și facilitarea îndeplinirii și depășirii așteptărilor clienților de către sistemul logistic.

Despre OHM Group

OHM Group este una dintre cele mai mari companii private din Irlanda care are ca obiect de activitate distribuția exclusivă a autoturismelor și vehiculelor comerciale marca Saab, Jaguar, Land Rover, Range Rover, DAF Trucks și MAN Trucks.

www.ohm.ie