Skip to main content

Studiu de caz

Client: Novartis
Locația: Co Cork/Irlanda
Produsele/serviciile utilizate: Dulapurile pentru vestiare de la Dexion

Nevoile companiei

Novartis, unul dintre cei mai mari angajatori din Irlanda, din domeniul medical are de angajații săi, la modul cel mai serios. Unitatea de cercetare și producție este situată în Ringaskiddy, Co Cork, unde această companie produce ingrediente farmaceutice active pentru o gamă variată de medicamente.  Atunci când Novartis a căutat o companie pentru a echipa vestiarele noii clădiri pentru laboratoare, au dorit să colaboreze cu cea mai bună companie.

Alegerea evidentă a fost compania Storage Solutions Ltd, unic distribuitor oficial pentru Dexion și Bruynzeel în Republica Irlanda și Irlanda de Nord.

novatis, ireland

Soluția Dexion

Echipa Storage Solutions a recomandat dulapurile pentru vestiare Dexion. Acestea au fost încercate și testate într-o varietate de medii și sunt populare în rândul angajaților. Acestea sunt realizate prin procedee de sudură și de nituire fiecare ușă de dulap fiind livrată cu elemente de întărire pe verticală.

Fiecare compartiment are o poliță pe întreaga lățime și un suport pentru siguranță crescută, iar carcasa este prevăzută cu găuri pentru fixare pe toate părțile și cu o flanșă inversă la bază, pentru rezistență crescută și pentru reducerea efectelor negative asupra podelei. Aceste dulapuri oferă:

 • Vopsire cu pulberi anti-bacteriene
 • Sistem de ventilație Airflow
 • Construcție robustă din oțel
 • Sunt realizate din Abbeysteel obținut cu consum minim de CO2
 • Uși ranforsate
 • Posibilitatea de alegere a culorii ușilor
 • Cadru sudat
 • Suport pentru numărul de identificare
 • Bare pentru umerașe
 • Încuietoare cu cheie și cheie Master

Pentru extindere, Novartis a comandat 100 de dulapuri pentru vestiare cu o singură ușă, care au 1800 mm în înălțime, 380 mm în lățime și 550 mm în adâncime, sunt asigurate cu încuietoare cu cheie, care permite și utilizarea unei chei Master.

De asemenea, în fiecare vestiar au fost instalate dulapuri fără uși pentru colectarea, respectiv distribuirea îmbrăcăminții, utilizate pentru depozitarea hainelor și a salopetelor. Novartis a încheiat selecția prin alegerea culorii albastru închis. Vestiarele au fost echipate, de asemenea, și cu bănci duble plasate în mijloc.

Rezultatul

„Este posibil ca vestiarele să nu fie primul lucru la care se gândește un arhitect atunci când este dată în folosință o nouă clădire, însă a avea un loc sigur și securizat pentru depozitarea articolelor personale este extrem de importantă pentru angajații care lucrează în respectiva clădire. Dulapurile de vestiare de la Dexion au îndeplinit aceste condiții și arată și bine.”

Despre Novartis

 • Novartis Ireland Limited este sucursala din Irlanda a firmei elvețiene Novartis AG - una dintre cele mai mari și mai respectate la nivel mondial companii din domeniul farmaceutic.
 • Novartis are aproximativ 1.500 de angajați în 3 locații în Cork și în Dublin.