Skip to main content

Napakka a avut nevoie de rafturi Hi280 pentru noul lor sediu din Helsinki

Client: Napakka Oy (parte a Packoplock Scandinavia AB)

Locație: Helsinki, Finlanda

Produse/servicii utilizate: Sisteme de rafturi Hi280

Napakka este una dintre cele mai mari companii de materiale de ambalare din Finlanda, iar mai recent a încorporat o gamă largă de produse de curățenie, pe care le vinde întreprinderilor din întreaga Scandinavie și Europa.

Odată cu afluxul de vânzări, Napakka s-a mutat într-un nou sediu, care a oferit mai mult spațiu pentru a continua să lucreze eficient și să se conformeze cerințelor consumatorilor. Compania a avut nevoie de un furnizor de soluții de depozitare pentru a-și dota depozitul cu rafturi.

Hi280 shelving for NapakkaNevoile afacerii

Deoarece compania vinde articole mai mici, cum ar fi articole de curățenie și materiale de ambalare, a avut nevoie de unități care să fie ușor accesibile și care să ofere un sistem organizat pentru a crește productivitatea muncii.

În calitate de membri ai Grupului Packoplock Scandinavia, compania-mamă a unei game largi de companii de materiale de ambalare din Scandinavia, cu sediul în Suedia, Napakka a fost sfătuită să utilizeze rafturile Hi280 de la Kasten, deoarece acestea au fost folosite în cadrul grupului cu rezultate de succes.

Soluția noastră

În urma recomandărilor furnizate de Grup, Napakka a luat legătura cu dealerul nostru, Sareskoski, care a cercetat depozitul și a evaluat aspectul acestuia pentru a descifra care era cea mai bună modalitate de abordare a proiectului. Înțelegând nevoia sistemelor Hi280, distribuitorii noștri au fost capabili să construiască un plan și să instaleze rafturile utilizând spațiul disponibil și optimizând capacitatea de depozitare.

Rezultatul

Hi280 shelving being loaded Peste 1.000 de metri de rafturi au fost instalate pe două niveluri, pentru o depozitare convenabilă și ușor accesibilă. Această soluție a oferit un sistem mai funcțional și mai organizat, în special pentru preluarea comenzilor și refacerea stocurilor.

De la instalarea rafturilor Hi280, timpii de procesare au fost reduși și mai multe comenzi au fost onorate într-o perioadă mai scurtă de timp. Acest lucru s-a datorat unei mai bune organizări și plasări a produselor pentru operațiuni mai eficiente. În plus, sistemul de rafturi oferă un mediu de lucru mai ergonomic, asigurând sănătatea și siguranța personalului. Acest lucru este, de asemenea, îmbunătățit de spațiul disponibil între culoare, pentru a permite mai mult spațiu angajaților și pentru a evita întreruperile în procesul de pregătire a comenzilor.

Pre-galvanised Hi280 shelvingRafturile pre-galvanizate oferă un aspect curat și modern, cu o gamă de rafturi deschise și închise pentru o varietate de scopuri. De asemenea, oferă companiei posibilitatea de a le extinde, în cazul în care are nevoie de mai mult spațiu de depozitare în viitor.

„Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat final.” Ville Koskinen, directorul departamentului de vânzări, a declarat. „Cooperarea dintre Sareskoski și Napakka a fost excelentă pe tot parcursul proiectului. După ce am primit recomandarea de a folosi sistemele de rafturi Hi280, totul a decurs fără probleme, iar rezultatul final a fost fantastic.”

Despre Napakka Oy

Compania a fost înființată în 1984 și vinde cel mai mare sortiment de materiale de ambalare din Finlanda, cum ar fi cutii, pungi și hârtie de împachetat. În plus, comercializează echipamente de curățenie, produse de igienă și consumabile de birou pentru întreprinderi. De asemenea, sunt membri ai grupului Packoplock Scandinavia.