Skip to main content

Dexion oferă MTU Detroit Diesel o nouă perspectivă asupra spațiului disponibil

Studiu de caz

Client: MTU Detroit Diesel
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi pentru depozitarea paleților P90; rafturi cu înălțime mare HI280 și două sisteme de podele suspendate ME250

Nevoile companiei

MTU Detroit Diesel gestionează o rețea de puncte de lucru în regiunea Benelux, prin care oferă servicii de suport post-vânzare pentru produsele Mercedes Benz Industrial Engines și VM Motori. În depozitul propriu, compania are o gamă largă de produse depozitate, produse care au diferite forme, dimensiuni și greutăți.

Datorită dezvoltării noilor produse, s-a născut nevoia ca în depozitul MTU Detroit Diesel, să fie depozitate articole suplimentare, însă, dat fiind faptul că articolele nu au forme și dimensiuni standard, o soluție standard nu ar fi reușit să îndeplinească cerințele specifice ale domeniului.

Soluția Dexion

MTU Detroit Diesel a colaborat cu Dexion în altă locație a companiei. Mulțumită implementării cu succes a respectivei soluții de depozitare, MTU Detroit Diesel și-a dorit să colaboreze din nou cu Dexion. MTU Detroit Diesel dorea să găsească o soluție pentru a depozita produsele în locația existentă, fără a fi nevoie de o extindere a clădirii, sau să găsească o nouă locație pentru depozit.

mtu detroit diesel sk

Dexion a conceput rapid o soluție care utiliza spațiul existent într-o manieră mai eficientă.

Prin utilizarea sistemului de depozitare pe rafturi a paleților P90, și a sistemului de rafturi HI280, s-a obținut o utilizare mai bună a spațiului.

Sistemul de podea suspendată ME250 a permis utilizarea întregii înălțimi a clădirii, deoarece și pe această podea au fost instalate sisteme de depozitare pe rafturi a paleților P90, și sisteme de rafturi HI280.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • O relație existentă a făcut ca Constructor să aibă cunoștințe detaliate despre nevoile companiei MTU Detroit Diesel.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Nici o întrerupere a volumelor ridicate de produse livrate în timpul execuției operațiilor de extindere în aceeași locație.
  • Atingerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii prin intermediul extinderii cu niveluri suspendate, precum și prin intermediul sistemelor de rafturi și de depozitare pe rafturi a paleților mai eficiente.
  • A oferit companiei baza unui lanț de distribuție de încredere.

Rezultatul

MTU Detroit Diesel s-a aliat cu Dexion în acest proiect datorită succesului avut în cazul proiectelor anterioare. Soluția propusă a permis regândirea completă a spațiului disponibil, și a asigurat depozitarea produselor în cel mai eficient mod posibil.

Despre MTU Detroit Diesel

MTU Detroit Diesel oferă servicii de vânzare, de suport post-vânzare, marketing și inginerie aplicată, în zona Benelux, pentru întreaga gamă de motoare industriale marca MTU, Detroit Diesel Mercedes Benz, precum și pentru produsele VM Motori.

Compania oferă cea mai completă gamă de produse, oferind motoare diesel și turbine pe gaz cu o putere cuprinsă 15 kW și 27.600 kW pentru aplicații în domeniul maritim, industrial, generatoare de curent și feroviar.

https://www.mtu-online.com/