Skip to main content

Medpets este pregătit pentru viitor cu rafturile Dexion

Nume: Medpets
Locație: Oud Gastel, Olanda.
Produse utilizate: Rafturi HI280, pregătite pentru a fi supratejate, rafturi pentru paleți P90, protecții de siguranță

Medpets Case StudyNecesitățile clientului

Medpets Medpets.nl, parte a Onlinepets BV, este o companie de comerț electronic specializată în medicină veterinară, suplimente alimentare, alimente dietetice și produse de îngrijire pentru animale.

A fost fondată în 2007 și a fost prima din țară care s-a concentrat pe piața de îngrijire a animalelor de companie. Astăzi oferă o gamă de peste 15000 de produse și a devenit cea mai mare farmacie online pentru animale de companie din Olanda.

Având o cerere puternică pentru produsele lor și dorința de a dezvolta afacerea în Europa, compania a trebuit să crească capacitatea. După ce au găsit locația perfectă, s-au mutat într-o clădire nouă în Oud Gastel, 

Soluția Dexion

Medpets Case StudyColaborând îndeaproape cu antreprenorul principal Hercuton, care a cooptat compania Dexion echipa a efectuat cercetări asupra necesităților specifice de depozitare a Medpets: rafturi galvanizate extinse pentru a-i oferi estetica potrivită într-un mediu restrâns.

Deoarece a fost o investiție majoră pentru companie, au dorit să facă soluția cât mai sigură pentru viitor. Majoritatea articolelor pe care le stochează sunt mici și nu cântăresc mult, astfel încât recomandarea echipei Dexion a sugerat utilizarea unui mix de rafturi Hi280 care poate fi repoziționate ca soluție multietajată atunci când va fi necesar și de rafturi pentru paleți P90.

Rezultatul

„Soluția funcționează bine. Rafturile sunt suficient de solide pentru a susține stocul, organizarea este ușor de modificat și, în ciuda numărului de articole, totul este ușor de găsit. A permis Medpets să țină pasul cu cererea, iar acum peste 65.000 de colete părăsesc depozitul în fiecare lună pentru a onora comenzi în Olanda, Belgia, Germania, Austria, Franța și Regatul Unit. ” - Bart Jakobsen, Supply Chain Manager la Medpets

Despre Medpets

Medpets face parte din Onlinepets BV. Vinde medicamente, suplimente, furaje și consumabile pentru animale de companie și cai consumatorilor olandezi, belgieni, germani și francezi prin intermediul magazinelor sale online: Medpets.nl, Medpets.be, Medpets.de și Medpets.fr. Funcționează sub numele Vetsend.co.uk în Marea Britanie.