Skip to main content

Dexion face mai mult decât să organizeze coletele pentru KHD Romania.

Karl Heinz Dietrich (KHD), România

Studiu de caz

Client: Karl Heinz Dietrich (KHD)
Locația: Brașov/România
Produsele/serviciile utilizate: Drive-in, Stelaje Paleți P90 Standard

Nevoile companieikhd ro

Karl Heinz Dietrich (KHD) este o companie de succes care oferă o serie de servicii din domeniul logistic care ajută clienții să își îmbunătățească activitățile de manipulare și distribuție către clienții finali.  Această companie are o rețea bine dezvoltată de depozite în întreaga Europă.

În plus față de activitățile de depozitare și distribuție, compania oferă locații specializate pentru clienții care efectuează transporturi aeriene sau maritime.

Pentru a face față cererii, KHD a construit un nou depozit în Brașov, România. Având o bună cunoaștere a activităților proprii, KHD a știut ce dorește și a identificat cerințele cheie ale acestora:

  • Calitate: KHD avea nevoie de o soluție industrială de rafturi de depozitare de cea mai bună calitate.
  • Rapiditate:  soluția trebuia să fie livrată și instalată cât mai repede
  • Asistență ulterioară: soluția trebuia să fie întreținută de către o echipă de întreținere care să garanteze niveluri de înaltă calitate a operațiilor și piese de schimb fiabile.

khd ro

Soluția Dexion

Dexion a conceput o soluție pe baza sistemului de rafturi pre-galvanizate pentru depozitarea paleților cu culoar lat P90. Dexion este lider de piață în cazul acestui tip de rafturi de depozitare, care au fost încercate și testate în multe locații.

Echipa a știut că acest sistem nu numai că se va integra perfect în noul depozit ultra-modern al KHD, dar că va și depăși așteptările companiei atunci când va fi vorba de rezistență și durabilitate. Faptul că acest sistem a fost livrat cu traverse acoperite cu vopsea portocalie a fost un beneficiu suplimentar.

Pentru a completa soluția, Dexion a furnizat și o gama de accesorii opționale pentru rafturi și pereți, pentru a asigura siguranța rafturilor și pentru a permite stivuitoarelor să funcționeze 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. 

khd ro

Rezultatul

„Dexion a respectat caietul de sarcini în toate privințele.”

Experiența bogată a Dexion obținută în urma colaborării cu clienții în proiecte similare a făcut ca aceștia să poată oferi produsele și siguranța de care avea nevoie KHD.

 

Despre KHD

Karl Heinz Dietrich (KHD) este o companie internațională de transporturi cu activități în România. Înființată în 1945, firma este condusă de aceeași familie, iar acum are mai mult de 1600 de angajați la nivel mondial. Compania activează la nivel mondial oferind servicii de transport aeriene, terestre și maritime, precum și servicii de depozitare și logistice pe bază de contract, oferind livrarea rapidă și la timp a produselor, către destinații din întreaga lume.

www.dietrich-logistic.com