Skip to main content

J&A Asian Food se aliază cu Dexion pentru un spațiu maxim de depozitare

Studiu de caz

Client: J&A Asian Food
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi mobile pentru depozitarea paleților și rafturi pentru depozitarea paleților

Nevoile companiei

J&A Asian Food a avut o crește pozitivă a volumelor, și a atins capacitatea maximă în depozitul propriu.

Pentru a-și extinde în continuare activitățile de furnizare a produselor pentru restaurantele chinezești și japoneze, precum și pentru a permite depozitarea produselor terților care intră în acest circuit de alimentare, J&A Asian Food a luat decizia strategică de a construi un nou depozit.

Noua locație trebuia să respecte cerințele stricte ale companiei, inclusiv compartimente în care pot fi depozitate produse la temperaturi scăzute care pot atinge chiar și -50 °C.

j&a asian food sk

Soluția Dexion

J&A Asian Food a ales Dexion pentru a-i fi partener în acest proiect, deoarece soluția oferită de această companie a putut fi utilizată și în cazul gamei de temperaturi necesare, respectiv a permis configurarea ulterioară pentru utilizarea optimă a spațiului din interiorul clădirii.

Noua clădire găzduiește și spațiile de producție și trebuie să ofere suficient spațiu de depozitare pentru produsele din carne și pește ale terților parteneri.

Compartimentul de alimente congelate utilizează sistemul de depozitare pe rafturi mobile a paleților, cu rafturi de 14 metri înălțime, oferind un număr total de 3.000 de locații pentru paleți. Datorită faptului că acest sistem necesită un singur culoar, depozitul oferă o capacitate dublă și costuri energetice substanțial mai mici.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Obținerea capacități maxime de depozitare în interiorul clădirii, mulțumită experienței bogate a companiei Dexion în ceea ce privește configurația optimă a unui depozit.
  • A constituit o bază solidă pentru un lanț logistic de încredere, inclusiv capacitatea de a depozita bunuri ale unor terți parteneri și de a le introduce în sistemul de distribuție.
  • Economii perpetue obținute mulțumită eficienței energetice a soluției propuse.
  • Eficiența operării în condițiile de temperatură din interiorul depozitului.

Rezultatul

Parteneriatul cu Dexion a asigurat atingerea de către noul depozit a obiectivelor J&A Asian Food. Implementarea s-a realizat fără probleme, astfel încât, în acest moment compania este pregătită pentru o creștere ulterioară.

Despre J&A Asian Food:

Având aceeași structură a acționariatului ca unitatea de procesare Dave Poultry din Nijkerk, J&A Asian Food furnizează produse japoneze și chineze restaurantelor de pe teritoriul Olandei.

http://ja-asianfood.com