Skip to main content

Mulțumită Dexion Handy are tot ce trebuie.

Handy Distribution, Marea Britanie

Studiu de caz

Client: Handy Distribution
Locația: Swindon/Marea Britanie
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi pentru depozitarea paleților cu culoar standard - 3 m Sistem de rafturi statice HI280 - Protecții pentru picioare Protect-it - Limitatoare tubulare

Nevoile companiei

Atunci când Handy Distribution, cel mai mare distribuitor de echipamente pentru grădinărit și peisagistică, către magazine de vânzare cu amănuntul, s-a decis să își mute activitatea într-o locație de dimensiuni mai mari, în Swindon, Anglia, aceștia au luat legătura cu Dexion pentru a-i ajuta să echipeze noul lor depozit.

Gama mare - și dimensiunile - produselor puse în vânzare de această companie, plus un depozit cu înălțimea variabilă a acoperișului a făcut ca Handy să aibă nevoie de o companie care nu numai că oferă produsele potrivite ci și soluții bine fundamentate.

Soluția Dexion

Handy Distributon, UK

Dexion a început prin a privi lucrurile în ansamblu. Având în vedere gama largă de produse, care pot fi categorisite foarte ușor în două categorii de produse - cutii de mari dimensiuni, și greutate mare, care conțin motocositoare, drujbe, etc. și consumabile și piese de schimb de greutate mai mică - Dexion că este necesar să se înființeze două tipuri diferite de zone de depozitare.

Dexion a conceput un concept de design pentru zona de depozitare pe rafturi a paleților cu culoar standard, pentru depozitarea produselor de mari dimensiuni, permițând accesul rapid și facil în timpul activităților de extracție și o zonă de depozitare pe rafturi pentru o gamă de peste 100.000 de piese de schimb.

Înălțimea tavanului în zona de depozitare a pieselor mici, deși nu îndeajuns de mare pentru două niveluri de depozitare, a fost mai mult decât potrivită pentru rafturi de 3 m înălțime, ceea ce a oferit companiei Handy capacitatea necesară pentru a depozita confortabil în această zonă oricâte piese de schimb era nevoie.

În zona de depozitare pe rafturi a paleților au fost utilizate și polițe din plasă de sârmă, ceea ce a permis depozitarea cutiilor mici și fără paleți, atunci când acest lucru a fost necesar. Compania s-a decis să își protejeze investiția prin adăugarea unor limitatoare tip cadru tubular.  

Rezultatul

„În ansamblu, suntem încântați de rezultatul final, iar acum, la finalul primului an de utilizare, am constatat că acest sistem este o soluție eficientă și economicoasă din punctul de vedere al timpului, care satisface toate nevoile noastre.

Handy Distribution, UK

Atunci când ne-am mutat în noul nostru depozit de 13.900 m2, am pornit de la o foaie albă, însă am avut nevoie de ajutorul unor experți pentru a ne asigura că rafturile de depozitare vor fi instalate într-un mod eficient și economicos. Am fost uimiți de soluțiile propuse și instalate de Dexion, în special de modul în care aceste soluții au utilizat la maxim spațiul alocat diviziei noastre de piese de schimb de mici dimensiuni. Trei încăperi separate au fost echipate cu rafturi de la podea până la tavan, și tot spațiul disponibil a fost utilizat la întregul potențial.

Rafturile pentru depozitarea paleților din depozitul central au fost instalate în urma unei analize amănunțite, din nou, utilizând întreg spațiul disponibil. Pentru a respecta multiplele noastre cerințe diferite de depozitare, de la piese de schimb de greutate mică, la echipamente de mari dimensiuni și grele, au fost utilizate distanțe diferite între rafturi.” - Simon Harrington, Manager piese schimb.

Despre Handy Distribution

Înființată în 1938 de către Geoffrey Handy, ca o companie intermediară de articole de fierărie, în orașul vechi Swindon, Handy a crescut și s-a extins, devenind un specialist în comerțul cu echipamente pentru grădinărit, la momentul actual personalul permanent fiind de peste 70 de angajați.

Handy Distribution are două divizii. Una, este cel mai mare distribuitor de echipamente de grădinărit, din Marea Britanie, furnizând echipamente produse de Webb, Bosch, Karcher, precum și propria linie de echipamente „Handy”, către peste 200 de dealeri specializați, lanțuri de magazine de vânzare cu amănuntul de mari dimensiuni, centre de grădinărit și companiile de comandă online, în timp ce cea de-a doua companie oferă servicii de vânzare cu amănuntul în sud-vestul Angliei.