Skip to main content

Garden Trade plănuiește extinderea cu sfatul experților de la Dexion

Studiu de caz

Client: Garden Trade
Locația: Belgia
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi mobile pentru depozitarea paleților (MOVO).

Nevoile companiei

Garden Trade a avut o creștere semnificativă de la înființarea companiei în 1998; această creștere a dus la deschiderea celui de-al treilea depozit, care să permită numărului tot mai mare de comenzi.

Înainte de ridicarea celui de-al treilea depozit, Garden Trade a luat decizia strategică de a pregăti activitatea de depozitare pentru viitor, astfel încât să elimine necesitatea inaugurării unui al patrulea depozit în câțiva ani.

garden trade be

Soluția Dexion

Garden Trade a luat legătura cu Dexion, deoarece și-au dat seama că Dexion avea experiența și cunoștințele necesare proiectării activității de depozitare.

Dexion a oferit o soluție care a inclus pregătirea pentru o dezvoltare ulterioară - să instaleze șine pentru rafturi mobile pentru paleți cu densitate mare de instalare, astfel încât în anii următori sa nu fie nevoie de rafturi suplimentare. În tot acest timp, în noul depozit au fost instalate rafturi standard pentru depozitarea paleților, pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare.

La patru ani după instalarea inițială, Garden Trade a solicitat spațiu suplimentar de depozitare, ca urmare a creșterii permanente a cifrei de afaceri. Dexion a revenit în depozitul companiei și a început conversia rafturilor statice în rafturi mobile pentru depozitarea paleților, utilizând rafturile originale și adăugând noi rafturi direct pe bazele mobile (MOVO), acolo unde acest lucru a fost necesar.

Operațiile au fost efectuate în trei etape, cu foarte puține influențe asupra operațiilor zilnice de depozitare și de extragere a bunurilor. Odată date în folosință, rafturile instalate au dublat capacitatea de depozitare a Garden Trade în interiorul aceluiași depozit.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Soluție valabilă și pentru viitor, astfel încât Dexion a reușit să revină și să o implementeze atunci când capacitatea companiei Garden Trade a crescut suficient de mult.
  • Eficiența economică și implementarea rapidă.
  • Utilizarea la maxim a spațiului vertical din depozite.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Nici o întrerupere a volumelor ridicate de produse livrate în timpul execuției operațiilor de extindere în aceeași locație.
  • Obținerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii.

Rezultatulgarden trade be

„O companie în creștere, cum este Garden Trade, trebuie să se poată extinde într-un mod controlat. Prin stabilirea unui parteneriat cu Dexion, Garden Trade a putut să planifice creșterea care a fost realizată aproape fără nici o problemă, reușind în același timp să onoreze în continuare cererile venite din partea clienților.

Despre Garden Trade

Garden Trade este un lider pe piața belgiană a produselor de împrejmuire. Având o cifră de afaceri de 12 milioane din vânzările efectuate pe teritoriul Belgiei și furnizând produsele în diferite țări din Europa și de mai departe. 

www.giardino-online.com