Skip to main content

Dexion oferă potrivirea perfectă pentru EMMA

EMMA Safety Footwear, Olanda

Studiu de caz

Client: EMMA Safety Footwear
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi modulare personalizate

Nevoile companiei

EMMA Safety Footwear produce încălțăminte de protecție de calitate în locația din Maastricht, Olanda. Depozitul pentru întreaga paletă de produse de protecție trebuia îmbunătățit, însă având în vedere dimensiunile non-standard ale produselor, soluțiile de depozitare standard nu ar fi oferit eficiența dorită în depozitare, respectiv un proces eficient de gestionare a comenzilor.

Fiind un producător de produse de protecție de calitate, filozofia de bază a companiei EMMA este să facă lucrurile corect de fiecare dată. Pe lângă necesitatea asigurării respectării de către produse a standardelor de calitate ridicate, EMMA a dorit să se asigure că zona de depozitare va fi cât mai aproape de perfecțiune posibil - ceea ce a însemnat implementarea unei soluții personalizate.

emma sk

Soluția Dexion

EMMA Safety Footwear a colaborat anterior cu Dexion, astfel că a știut că Dexion este renumită pentru calitate și pentru gama largă de produse în diferite dimensiuni. EMMA avea nevoie de o soluție personalizată, proiectată specific pentru această companie - însă fără prețul crescut care însoțește o astfel de personalizare.

Dexion a avut o strânsă colaborare cu EMMA în vederea proiectării unei soluții personalizate care să mărească eficiența operațiunilor, dar în același timp să fie economicoasă.

EMMA a solicitat ca lungimea traverselor să fie de 1100 mm iar înălțimea cadrelor să fie de 2700 mm, valori care sunt foarte diferite de cele standard în industrie. Dexion a reușit să livreze aceste dimensiuni personalizate și să instaleze 370 de secțiuni de rafturi cu adâncimea de 500/600 mm, cu trei polițe pe fiecare secțiune.

Rafturile au fost proiectate pentru a lua în calcul dimensiunile produselor, având înălțimile de cădere aliniate perfect cu dimensiunile pantofilor sau a cizmelor de protecție. Aceste rafturi au fost potrivirea perfectă pentru obținerea unei capacități maxime de depozitare.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Soluția de rafturi personalizate, exact ceea ce avea EMMA nevoie.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Nici o întrerupere a volumelor ridicate de produse livrate în timpul execuției operațiilor de extindere în aceeași locație.
  • Soluție economicoasă, în ciuda cerințelor de personalizare.
  • Obținerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii.

Rezultatul

„Încălțămintea de protecție EMMA este concepută pentru utilizare intensivă și pentru o durată de viață foarte mare. În ceea ce privește soluțiile de depozitare, aceleași cerințe de calitate se aplică și în cazul Dexion. Parteneriatul cu Dexion în cadrul acestui proiect a oferit EMMA soluția personalizată, care a fost exact ceea ce aveau nevoie.”

Despre EMMA Safety Footwear

EMMA Safety Footwear a proiectat și produs încălțăminte de protecție care pune siguranța pe primul loc timp de mai bine de 80 de ani. Utilizând materii prime de calitate pentru a oferi o potrivire perfectă, confort optim și siguranță completă la locul de muncă.

www.emmasafetyfootwear.com