Skip to main content

Rafturile LS3 pentru noua instalație a companiei Danish Agro

Client: Magazinul Danish Agro 

Locație: Galten, Danemarca 

Produse/servicii utilizate: Rafturi LS3 

LS3 shelving for storageDanish Agro Group este un furnizor integral al industriei agricole, oferind o selecție largă de soiuri de semințe pentru însămânțare, amestecuri de furaje pentru animale, împreună cu îngrășăminte lichide și solide, și furnizând utilaje pentru comunitatea agricolă.

Nevoia afacerii

După demolarea vechii clădiri, a fost construită o nouă unitate mai mare în Galten. Noua construcție a încorporat un magazin de 4 ori mai mare decât cel anterior, birouri, iar la primul etaj a inclus o cantină la un capăt și spații de depozitare la celălalt. 

Soluția noastră 

Din cauza unei experiențe nefericite anterioare cu rafturile care nu puteau să suporte încărcătura bunurilor depozitate, aveau nevoie de o soluție robustă pentru a evita riscul de prăbușire. Astfel, au contactat Storeteam, care este o companie de design interior pentru companii B2B și B2C, pentru sfaturi în alegerea soluției potrivite. Storeteam le-a recomandat rafturile noastre LS3 - un sistem de rafturi versatil și rezistent, care poate fi încărcat cu până la 800 kg pe nivel.

LS3 shelving suitable for any accessories

LS3 Caracteristici principale:

  • Înălțimi: 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500 și 5000 mm (alte înălțimi la cerere). 

  • Adâncimi: 450, 600, 750, 900, 1000 și 1200 mm 

  • Lungimi: 1200, 1500, 1800, 2400 și 2700 mm

Annett Sau Rasmussen, director regional la Danish Agro Shop, spune: „Am dorit să echipăm primul etaj ca depozit tampon pentru magazinul nostru online. Cu un elevator de marfă, putem muta cu ușurință bunurile din depozitul tampon în magazin atunci când este nevoie.”

Rezultat

Bays of LS3 shelvingCa urmare, la primul nivel au fost instalate 15 celule de rafturi LS3, oferind o soluție adecvată care a îndeplinit cerințele Danish Agro. Rafturile ajung până la o înălțime de 2.000 mm, iar fiecare celula are o lungime de 1.800 mm, cu polițe din plăci aglomerate, pentru a asigura nu doar un loc robust pentru depozitarea mărfurilor, ci și spațiu suficient pentru creșterea continuă a afacerii.

„Acum avem o soluție excelentă care funcționează și care poate face față mărfurilor mai grele. Rafturile cu deschidere mare LS3 oferă o bună oportunitate de utilizare a spațiului, cu o accesibilitate excelentă”, explică Annett Sau Rasmussen.

Despre Danish Agro Group

Danish Agro a fost înființată în 1901 ca o cooperativă locală. Numeroase fuziuni și achiziții au dus compania de la primul nivel local la un nivel regional, național și, mai recent, internațional. Grupul are aproximativ 5.000 de angajați și este deținut de 8.250 de fermieri danezi.