Skip to main content

Dexion rezolvă problema companiei Coppens de depozitare a peștelui.

Coppens International, Olanda

Studiu de caz

Client: Coppens International
Locația: Olanda / Nettetal, Germania
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi cu culoar standard pentru depozitarea paleților

Nevoile companiei

Coppens International este o companie specializată în dezvoltarea, producția și comercializarea hranei pentru pești. Având sediul în Helmond, Olanda, această companie are și un centru de cercetare în Valkenswaard, tot în Olanda.  De curând, compania a mutat activitățile de planificare, transport și achiziție a materiilor prime la un nou centru de producție în Nettetal, Germania.

coppens international de

Odată pusă la punct activitatea de producție, atenția companiei s-a îndreptat către depozit.

Coppens a început căutarea unui furnizor care să furnizeze nu doar rafturile de care avea nevoie, dar și stivuitoarele care să încarce și să descarce bunurile pe și de pe rafturi. Astfel, ei au solicitat sfatul companiei Dexion.

Soluția Dexion

Având expertiză în domeniul rafturilor pentru depozitarea paleților, Dexion a înțeles faptul că acest client dorea să aibă un proces fără întreruperi. Cu toate acestea, anii de experiență au demonstrat că în astfel de cazuri se pot obține rezultate mai bune atunci când există doi furnizori, fiecare dintre aceștia cunoscându-și foarte bine produsele.

Dexion a sfătuit compania Coppens să aleagă doi furnizori, unul care să fie specializat în sisteme de depozitare și rafturi, și un al doilea care să fie specializat în sisteme de transport. Acest lucru ar fi oferit Coppens multe avantaje; cunoștințe ample ale produsului, capacitatea de a oferi prețuri competitive, canale de comunicare mai scurte care reduc numărul de erori.

coppens international de

Rezultatul

Coppens a înțeles care sunt avantajele colaborării cu doi furnizori specializați și a decis să încredințeze companiei Dexion sarcina furnizării și instalării rafturilor de depozitare a paleților, în același timp alegând compania potrivită specializată în domeniul stivuitoarelor. Această abordare a dus la o bună colaborare între Dexion și compania selectată pentru furnizarea stivuitoarelor, care la final s-a dovedit a da rezultatele optime companiei Coppens.

Despre Coppens

Coppens International a fost înființată în 1993, iar în prezent  exportă hrană pentru pești în mai mult de 60 de țări de pe glob. Această companie a dezvoltat produse de alimentație pentru pești de cea mai bună calitate, pentru aproape toate speciile de pește de cultură, în toate etapele de dezvoltare și de curând a primit mult râvnita certificare ASC pentru cultivare responsabilă.