Skip to main content

Constructor face viața mai ușoară pentru clienții Coloplast Nordic.

Studiu de caz

Client: Coloplast
Locația: Göteborg / Suedia
Produsele/serviciile utilizate: Sistem la înălțime. Depozitare pe rafturi a paleților. Accesorii.

coloplast se

Nevoile companiei

Coloplast se mândrește cu faptul că furnizează produse care fac viața mai ușoară numeroșilor săi clienți.

Astfel, atunci când au dorit să echipeze noul lor centru de distribuție, au dorit să găsească un furnizor care să facă viața tuturor celor implicați mai ușoară.

Datorită naturii intime și personale a produselor furnizate, unul dintre cele mai importante aspecte pentru companie este furnizarea de servicii ireproșabile. Acesta este unul dintre motivele pentru care compania a ales Göteborg ca locație pentru centrul de distribuție pentru clienții săi din Suedia, Finlanda și Norvegia. 

Această locație le-a permis să continue să le ofere clienților săi livrări rapide, comenzile plasate înainte de ora 14:00 fiind livrate a doua zi. Acest nivel de calitate a serviciilor însemna că orele de după-amiază erau extrem de încărcate. Coloplast avea nevoie de o soluție care să le permită să facă față cererilor.

Soluția Constructor

Echipa Constructor are o experiență îndelungată în oferirea de soluții care sunt aplicabile atât în situații cu caracter general cât și în situați speciale cum ar fi producția de articole medicale sau farmaceutice. În multe cazuri, acești producători trebuie să adopte o abordare mult mai strictă pentru a se asigura că nu există riscuri de compromitere a calității și siguranței produselor lor. 

coloplast se

Deoarece gama de produse medicale ale companiei Coloplast sunt produse în alte unități ale companiei, cerința principală pentru centrul de distribuție Coloplast a fost aceea de a oferi un sistem eficient și exact de depozitare și extracție pentru numărul mare de articole de mici dimensiuni din stoc.

Sugestia Constructor, aceea de a construi o podea la înălțime de 1800m2 a fost acceptată, iar lucrările de instalare au început fără întârziere.

Ambele niveluri ale podelei suspendate sunt echipate cu rame pentru fluxul de sortare, montate pe rafturile de depozitare a paleților. La nivelul superior, locațiile sunt utilizate pentru depozitarea articolelor de greutate mică, în timp ce articolele cu greutate mare sunt depozitate la nivelul podelei.

Sistemele la înălțime sunt perfecte pentru optimizarea zonelor de depozitare și de lucru, atât pe direcție orizontală, cât și pe direcție verticală.

  • Podelele la înălțime și sistemele de pereți de partiționare asigură un spațiu suplimentar și delimitează birourile.
  • Sistemele cu plasă de sârmă și plasele de siguranță protejează angajații.
  •  Accesoriile și anexele cum ar fi dulapurile pentru vestiare și celelalte dulapuri oferă o depozitare sigură.

coloplast se

Rezultatul 

„Cu ajutorul podelei la înălțime, exploatăm la maxim spațiul pe două niveluri. Datorită faptului că avem nevoie de mai puține echipamente, re-aranjarea modului de dispunere se face mult mai ușor, și avem nevoie de un singur stivuitor și de câteva transpalete la înălțime.” - Ralf Hönig, Manager depozit, Coloplast.

Despre Coloplast

Coloplast are sediul în Humlebaek, Danemarca. Coloplast este o companie ce activează la nivel global, având peste 10.000 de angajați care dezvoltă produse și servicii care fac viața mai ușoară pentru persoanele care au afecțiuni medicale foarte personale și private. Domeniile vizate sunt produse pentru îngrijirea stomei, pentru îngrijire în caz de incontinență, pentru îngrijirea pielii și a rănilor și pentru îngrijirea cailor urinare.

www.coloplast.com