Skip to main content

Constructor mărește capacitatea de depozitare a anvelopelor pentru Bekö Bil

Studiu de caz

Client: Bekö Bil
Locația: Göteborg / Suedia
Produsele/serviciile utilizate: Depozitare verticală a anvelopelor. Rafturi cu deschidere mărită. Depozitare mobilă a anvelopelor. Hi280 - Mobile

Nevoile companiei

Datorită noilor reglementări, în Suedia, toate autoturismele trebuie să fie dotate cu două seturi de anvelope: unul pentru vară și unul pentru iarnă. Această reglementare a creat o cerere imensă pentru depozitare și a făcut ca vânzătorul de autoturisme Bekö Bil să se decidă în a investi într-un nou atelier modern pentru servicii de întreținere a anvelopelor. 

Compania a construit acest atelier pentru anvelope într-o clădire nou construită, separată, conectată la atelierul principal. Totuși, datorită faptului că spațiul era limitat, aceștia au dorit să găsească cea mai bună soluție pentru optimizarea capacității.

Bekö și Constructor au colaborat anterior, astfel încât alegerea companiei Constructor s-a făcut în mod natural.

Soluția Constructor

beko bil, se

Spațiul limitat și cererea imensă pentru depozitare a făcut ca răspunsul să fie în sistemul mobil de depozitare a anvelopelor de la Constructor.

Rafturile mobile pentru anvelope au mărit semnificativ spațiul de depozitare, în comparație cu metodele tradiționale, și sunt ideale atunci când suprafața la sol este limitată, sau când costurile pe metrul pătrat sunt mari.

Bazat pe sistemul de rafturi mobile HI280, aceste rafturi pot fi montat pe podeaua existentă ceea ce face ca acest sistem să fie o opțiune facilă și economicoasă. Printre alte beneficii, pot fi enumerate:

  • Sisteme de acționare electronice sau manuale
  • Depozitare compactă
  • Acces facil
  • Posibilitatea de extindere până la sisteme de mari dimensiuni

În atelierul Bekö, cei 120 m² au permis instalarea a 7 unități mobile cu acționare manuală, fiecare de 10 m lungime, respectiv a unei unități fixe de rafturi pentru anvelope.  Acestea au oferit o capacitate totală de 3.780 până la 4.800 de anvelope (în funcție de dimensiunile anvelopelor) pe 7 niveluri

Rezultatul

„Constructor are o experiență îndelungată în ceea ce privește proiectele specializate cum este acesta. Această experiență le-a permis să dezvolte un sistem personalizat pentru depozitarea anvelopelor, care, adaptat la cerințele exacte ale Bekö, a oferit soluția perfectă. Instalația permite depozitarea a 40 de anvelope / m², ceea ce este o valoare foarte bună a eficienței.”

Despre BEKÖ Bil

Bekö Bil unul dintre cei mai mari dealeri de autoturisme din Göteborg, Suedia, fiind reprezentantul a mai multor nume mari din industrie cum ar fi SAAB, Chevrolet, Opel și Subaru.