Skip to main content

Bakker se aliază cu Dexion pentru a concepe soluția optimă de depozitare

Bakker Transport and Warehousing, Olanda

Studiu de caz

Client: Bakker Transport and Warehousing
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi mobile pentru depozitarea paleților (MOVO).

Nevoile companieibakker transport nl

Bakker Transport and Warehousing a avut o creștere importantă a volumelor de afaceri, astfel încât în scurt timp compania a înțeles că avea nevoie de un nou centru de distribuție care să asigure această creștere, respectiv să susțină fiabilitatea rețelei logistice.

Soluția Dexion

Bakker s-a aliat cu Dexion în vederea echipării centrului de distribuție existent, care a funcționat eficient timp de 17 ani, astfel că decizia de a se alia din nou și în cazul acestui nou proiect a fost una naturală.

Spre diferență de majoritatea proiectelor, Dexion a început prin a concepe sistemul optim pentru Bakker, iar clădirea a fost proiectată în jurul acestui sistem. Clădirea este înaltă, iar sistemul mobil de rafturi pentru depozitarea paleților (MOVO) instalat utilizează atât spațiul vertical cât și cel orizontal.

Sistemul MOVO se ridică aproape până la acoperiș și oferă un număr total de 12.500 de locații pentru paleți.

Ca și în cazul anterior, Dexion a putu oferi o soluție care a răspuns în totalitate tuturor nevoilor Bakker. Această soluție a fost implementată în mod eficient și economicos, oferind Bakker capacitatea pentru nevoile de depozitare curente, precum și capacitatea de a se extinde în viitor.

bakker transport nl

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Soluția optimă de depozitare concepută, care utilizează complet spațiul orizontal din depozit.
  • Noua clădire asigură Bakker întreg necesarul pentru nevoile comerciale curente, precum și capacitatea de dezvoltare ulterioară.
  • Eficiența economică și implementarea rapidă.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Obținerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii.
  • A oferit baza unui lanț logistic de distribuție de încredere.

Rezultatul

„Bakker a avut o experiență extrem de pozitivă datorită soluției instalate de Dexion acum 17 ani. Atunci când am luat decizia strategică de a ne extinde, ne-a fost foarte clar că și în acest caz ar trebui să alegem o soluție fiabilă de rafturi mobile pentru depozitarea paleților de la Dexion.” - Anne Bakker, Proprietar, Bakker Transport and Warehouisng

Despre Bakker Transport & Warehousing

Bakker Transport and Warehousing este o companie internațională de transport, specializată în depozitarea mărfurilor 'uscate', a produselor refrigerate și a celor congelate.

www.bakker-transport-warehousing.nl