Skip to main content

Augsburg International atinge noi cote cu soluția inovatoare de la Dexion

Augsburg International, România

Studiu de caz

Client: Augsburg International
Locația: România
Produsele/serviciile utilizate: Podea suspendată și soluție de depozitare pe rafturi asamblate în mai multe rânduri

Nevoile companiei

Multi-tier, Augsburg

Augsburg International păstrează în permanență volume mari de stocuri, dar produsele nu erau stocate în configurația optimă, lucru care a pus bariere încercării de a avea operațiuni eficiente, respectiv a încetinit dezvoltarea afacerii.

Augsburg International a înțeles că trecerea la o configurație mai eficientă a depozitului va duce la eficientizarea proceselor și va crea o rampă de lansare pentru o creștere ulterioară.

Soluția Dexion

Dexion a fost compania aleasă să se alieze cu Augsburg Internațional în acest proiect, datorită reputației internaționale, a vastei experiențe în domeniu, și a eficienței operaționale arătate de propunerea făcută de această companie pentru regândirea activităților de depozitare.

Pe lângă sistemele standard de rafturi oferite de Dexion, caracteristica principală a acestui proiect a fost structura pe mai multe rânduri, cu podele suspendate, instalate în interiorul depozitului.

Având o vastă experiență în furnizarea de soluții de depozitare, în vederea respectării cerințelor companiei Augsburg International, Dexion a inclus și accesorii personalizate; porți speciale pentru paleți pentru a ajuta la transferul bunurilor depozitate pe paleți la nivelele superioare, și sistemul de producție proprie de scări și balustrade.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Eficiența economică și implementarea rapidă.
  • Utilizarea la maxim a spațiului vertical din depozite.
  • Execuția comenzii pentru toate liniile de produse garantată din punctul de vedere al rapidității, eficienței și exactității.
  • Nici o întrerupere a volumelor ridicate de produse livrate în timpul execuției operațiilor de extindere în aceeași locație.
  • Atingerea capacității maxime de depozitare în interiorul clădirii prin intermediul extinderii cu niveluri suspendate, precum și prin intermediul sistemelor de rafturi și de depozitare pe rafturi a paleților mai eficiente.
  • A oferit companiei baza unui lanț de distribuție de încredere.

Multi-tier, AugsburgRezultatul

Soluțiile de ceea mai bună calitate livrate de Dexion au mărit eficiența depozitului Augsburg International, oferind în același timp cea mai bună ergonomie pentru angajați.

Soluția a fost extrem de eficientă din punct de vedere economic, iar timpul de punere în aplicare a fost scurt.

Despre Augsburg International

Augsburg International este unul dintre principalii importatori și distribuitori de piese de schimb și lubrifianți pentru autovehicule, precum și de echipamente și accesorii pentru ateliere. Având 320 de angajați și o flotă de 150 de vehicule, un depozit central și 28 de depozite regionale, Augsburg International este unul dintre liderii de piață în domeniul pieselor originale de schimb și a pieselor de caroserie non-originale din România, având în permanență peste 8 milioane de piese de schimb în stoc.

www.augsburg.ro