Skip to main content

Nume nou pentru a consolida poziția unui important producător de soluții pentru depozitare

În ianuarie 2018, compania Gonvarri Steel Services a finalizat achiziția grupului Constructor Group A / S.

Gonvarri Material HandlingSuntem încântați să anunțăm că numele grupului s-a schimbat în Gonvarri Material Handling (GMH). GMH va continua să comercializeze sub mărcile bine cunoscute Dexion, Kasten și Constructor în Europa și în întreaga lume.

Noul proprietar consolidează în continuare grupul ca furnizor de top pentru soluții de depozitare și manipulare a materialelor, oferind expertiză și resurse pentru continuarea creșterii și dezvoltării grupului. Gonvarri Steel Services are sediul central în Madrid și 36 fabrici din întreaga lume în 17 țări.

În 2017, a generat venituri de aproape 3 miliarde de euro. Este un lider strategic în industria de prelucrare a oțelului și potrivit lui Frank Pohl, CEO al GMH și Director general al Dexion GmbH, este partenerul perfect. 

"Sunt convins că Gonvarri, cu numeroșii ani de experiență în domeniul producției și prelucrării oțelului, precum și cu prezența sa la nivel mondial, este noul proprietar ideal. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu compania Gonvarri pentru a ne servi mai bine clienții și pentru a ne dezvolta în continuare poziția bună de pe piață. „

Despre Gonvarri Material Handling

 • Gonvarri Material Handling  include bine cunoscutele mărci Constructor, Kasten și Dexion și reprezintă unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de soluții de depozitare din Europa.
 • Grupul Gonvarri Material Handling are o istorie puternică și bogată, cu experiență acumulată în multe decenii de activitate, permițând accesul clienților la o rețea globală de expertiză și experiență în stocare.
 • Cu o acoperire în cea mai mare parte a globului, grupul a ajutat clienți diverși, de la branduri cu notorietate mondială, la IMM-uri de pionierat.
 • Obiectivul său este de a sprijini clienții și partenerii în domeniul planificării depozitării, a instalării, a serviciilor și a asistenței post-vânzare.
 • Pentru informații suplimentare, vizitați www.gonvarri-mh.com
Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news