Servistik AB, Suedia

  • Servistik_Sweden_2
  • Servistik_Sweden_1
  • Servistik_Sweden_3
  • Servistik_Sweden_4

Servistik AB, Suedia

Numeroase companii prefera sa isi concentreze resursele pe activitatile de baza. Acest lucru deschide calea pentru companii ca Servistik, care se axeaza pe logistica la terti - 3PL, livrare si productie de materiale si analiza in cadrul domeniului logistic.

Un nou contract cu SAAB Aerosystem in Linköping a pornit un lant de investitii in noi masini de depozitare Tornado.

Hala a fost reamenajata si echipata cu 6 masini de depozitare masive de tip Tornado pe langa stelajele pentru paleti P90 Silverline si sistemele traditionale de rafturi HI280.

Solutia:

Datorita noului contract Servistik trebuiau sa investeasca intr-un sistem nou si foarte rapid. Cele 6 sisteme Tornado noi au inlocuit cele 27 de vechi masini Paternoster si au crescut nivelul serviciilor deschizand pentru viitor oportunitati si pentru noi clienti. Investitia in sisteme Tornado a eliberat spatiu de depozitare si mai important a crescut calitatea si securitatea.

Masini de depozitare si capacitate:

6 masini de depozitare Tornado. Depozitare a 20.000 articole. Inaltime 7 m si latime 4 m. 70 paleti / masina. In total 420 paleti. Sistem de control TC 2000. – Grad inalt de personalizare: Toate masinile echipate cu sistem special de protectie impotriva incendiilor si sistem de stingere cu CO2. Sistem de control al temperaturii si umiditatii.