Schenker Logistics AB, Suedia

  • Schenker_Logistics_1
  • Schenker_Logistics_3
  • Schenker_Logistics_4
  • Schenker_Logistics_2

Schenker Logistics AB, Suedia

Schenker Logistics AB, la aeroportul Arlanda, in apropiere de Stockholm, este cea mai noua investitie a Schenker intr-un centru logistic 3PL.

Spatiul total de depozitare al Schenker Logistics in Suedia este acum 170.000 m². Un concept de afaceri in crestere. Schenker este una dintre cele mai importante companii mondiale specializate in logistica.

Schenker Logistics AB la Arlanda are acum 20 de clienti bine cunoscuti pe care ii deserveste cu livrari zilnice de la depozitul lor. Conceptul de logistica la terti 3PL este o afacere in extindere care permite clientilor sa isi elibereze resursele pentru a se concentra la activitatile de baza.

Solutia:

Datorita caracteristicilor variate ale obiectelor depozitate, sistemele de depozitare sunt alese in functie de bunurile ambalate si de modul lor de ambalare. Fiecare client are un spatiu dedicat. Adevarata componenta economicoasa a conceptului 3PL este din punct de vedere al personalului care astfel are eficienta maxims. In astfel de hala nu exista "timpi morti". Angajatii pot fi transferati in alte parti ale halei unde sunt necesari. Unii clienti au nevoie de un grad ridicat de securitate, 

Unii clienti necesita un grad ridicat de securitate, produse sensibile cum ar fi medicamente sau produse cu valoare ridicata. Din acest motiv am oferit un sistem de partitionare cu plasa metalica . Sistemul de depozitare, stelajele pentru paleti traditionale Constructor P90 Silverline sunt prevazute pentru unii clienti cu sistem gravitational pentru cutii si conveioare. Mai mult am instalat rafturi inalte HI280 cu polite de plasa datorita necesitatii instalarii sistemului antiincendiu.

Capacitate:

  • Stelajele pentru paleti Constructor P90, cu inaltime de 11m si diferite incarcari cu capacitatea de incarcare  25.000 pozitii de palet.
  • Rafturi inalte HI280, 10.800 polite, dim. 1290 x 600 mm. – din care 10.000 cu plasa metalica.
  • Unitati de picking 69 inclusiv 288 nivele. Capacitatea de incarcare 400 kg/nivel
  • Sisteme de conveior cu role.