Scandinavian Eyewear, Suedia

  • Scandinavian_Eyewear_1
  • Scandinavian_Eyewear_4
  • Scandinavian_Eyewear_5

Scandinavian Eyewear, Suedia

Scandinavian eyewear este unul dintre cei mai importanti comercianti si proiectanti din Scandinavia de ochelari of ochelari si piese de schimb. Compania se afla in Jönköping si isi extinde rapid portofoliul de produse cu noi modele si pe noi piete.

Cererea crescanda de spatiu pentru depozitare a dus la alegerea dintre trei alternative. A se muta, a-si extinde locatia existenta sau a investi intr-un depozit complet nou.

Solutia:

Solutia a devenit un compromis in care se lua o decizie de a inlocui sistemul de rafturi traditionale (600 m² spatiul la podea) cu masini de depozitare Tornado.

Datorita numeroaselor articole masina trebuia sa aiba inaltimea de 14 m. Aceasta a fortat o extindere a cladirii in inaltime si la nivelul solului. Cu toate acestea rezultatul este o hala moderna care depoziteaza  40.000 articole in doua Tornado. Un avantaj suplimentar consta in spatiul eliberat astfel si care este folosit de catre departamentul de R & D.

Capacitate:

2 unitati de depozitare Tornado. Inaltime 14 m, latime 4,5 m si adancime 3 m. Fiecare Tornado are132 paleti cu dimensiunea 4000x820 mm.

Cei 264 paleti corespund cu 850 m²

Capacitatea de preluare: 5000 articole/preluare pe un schimb de 8 ore.