Runsven, Suedia

  • Runsven
  • Runsven4
  • Runsven2
  • Runsven3

Runsven, Suedia

Runsven este un grup privat de companii din domeniul serviciilor pentru consumatori. Cheia succesului o reprezinta controlul total al logisticii fluxului de produse de la producatori in special din Orientul Indepartat pana la magazine en-detail din toata Suedia.

Runsven era in procesul de a inchide hale regionale si a se concentra pe o singura hala centrala.

Hala este o cladire lata cu suprafata de 65.000 m² si o lungime totala de 700 m aflata in legatura directa cu calea ferata pentru o viitoare trecere de la camioane la trasporturi cu trenul. Hala este formata din depozite pentru picking si un depozit pentru distributia bunurilor. Numarul total de pozitii de paleti este de 70.000.

Inainte de a lua decizia de a investi in echipamente de depozitare si manipulare, Runsven au realizat o analiza amanuntita a fluxului de bunuri si a transportului intern. A trebuit facuta o alegere intre intre a investi intr-un depozit cu macara extrem de costisitor si o solutie traditionala cu stelaje pentru paleti. Toate cifrele aratau spre o investitie in solutii bazate pe stelaje pentru paleti.

  • Stelaje pentru paleti P90 Silverline, inaltimea cadrului 10 m spatiu liber sub tavan 11 m. Capacitatea de incarcare pe grinda 2400 kg. Ultima investitie 27.700 pozitii de palet. In total 70.000.
  • Accesorii de siguranta pentru stelaje pentru paleti: protectii de cadru, protectii de stalp, oprioarea de spate verticale, cadre de siguranta din plasa metalica.