KG Knutsson AB, Suedia

  • KGK-Pallet-Racking-P90-01
  • KGK_Partition
  • KGK-Pallet-Racking-P90-02

KG Knutsson AB, Suedia

Agent general pentru un numar de branduri lideri mondiali de produse high tech pentru industria auto si navala. Noua hala centrala de 33.000 m² a fost deschisa in septembrie 2009 in Enköping.

KGK se extinde si datorita mai multor agentii, noi produse si numeroase dale, s-a realizat o cerere pentru rationalizarea halelor, care a rezultat intr-o noua fabrica la Enköping.

Din punctul de vedere al KG Knutssons aceasta era o locatie logistica optima datorita apropierii de importanta piata din zona Stockholm.

Solutia:

Noua hala este gandita sa gazduiasca 65.000 articole. Baza echipamentelor de depozitare este o instalatie de tip miniload care functioneaza non-stop si o instalatie de stelaje pentru paleti cu polite din plasa de otel. De asemeni exista si solutii de depozitare speciale pentru produse complexe, cum ar tevile de esapament. Instalatia de rafturi pentru paleti are 35.000 pozitii.

Capacitate:

Stelaje pentru paleti P90
Inaltime 10 m. Nivel de picking 4,5 m. Accesorii proiectate special pentru produse neobisnuite sau foarte mari + polite din plasa.

Instalatie Mini load 100.000 pozitii

Rafturi galvanizate HI280. Inaltime 2,5 m.

Birouri construite cu sistemul de partitionare Cassette900