Dustin, Suedia

  • Constructor-Dexion-Hi280Shl
  • Constructor-Dexion-PalletRa
  • ShelvingSystem_Dustin

Dustin, Suedia

Dustin este o afacere care creste rapid cu 70% din cifra de afaceri rezultata din vanzarileonline. Ei reprezinta una din companiile de top in Suedia si Danemarca in domeniul comercializarii de bunuri pentru computere 80% pentru industrie si 20% pentru clienti privati.

Ei aveau nevoie un nou centru logistic si au construit o unitate de 20000 m² in Rosersberg, la marginea orasului Stockholm. Hala va depozita mai mult de 100.000 de articole diferite care cer un sistem de suport de inalta calitate.

Factorii cheie de succes ii reprezinta livrarile rapide si precise.

Solutie:

Noua hala a lui Dustin a fost planificata conform cu volumul bunurilor, dimensiunea pachetelor si frecventa pentru a minimiza timpul de manipulare. Hala livreaza 4000 comenzi zilnic.

Partea ridicata a unitatii de depozitare a fost creata folosind ratfuri pentru paleti P90, la o inaltime de 8m cu 4500 pozitii de paleti si partea de jos este construita cu rafturi HI280, 7 polite pe modul.

Capacitate:

Stelaje pentru paleti P90:

Inaltime: 8m
Paleti: 4.500
Capacitatea de incarcare: 2,1-3 tone pe nivel de grinda. Cadre speciale de plasa separa compartimentele in stelajele pentru paleti. Sunt instalate si accesorii de siguranta.

Sistem de rafturi HI280:

Inaltime 2,5 m
Polite: 7 pe modul, 7000 m de rafturi in total.