Industria auto

Diferitele forme si dimensiuni ale pieselor auto, de la tevi de esapament la parbrizele fragile, fac din depozitarea componentelor specifice industriei auto o provocare speciala. Din acest motiv, venim in intampinarea nevoilor dvs. cu solutii special concepute, care usureaza depozitarea acestor componente.

Alegeti sectorul din industria auto care va intereseaza si aflati cum va putem veni in ajutor:

Ateliere si garaje
 

Workshop and garage storage solutions 

Solutii de depozitare inteligente si sisteme de depozitare a sculelor

Dealeri auto si comercianti de piese de schimb

Automotive Spare parts 

Solutii pentru depozitarea volumelor mari de obiecte, a componentelor mici si a elementelor voluminoase

Producatori din industria auto
 

Storage solutions for Automotive Manufacturers 

Solutii de depozitare pentru o gama larga de componente

 

Solutiile elaborate in atelierul nostru pentru produse destinate industriei auto au la bazasistemul de rafturi HI280, care permite incorporarea cu usurinta a diferitelor accesorii de depozitare destinate unor componente diverse intr-o singura solutie de depozitare adaptata nevoilor clientului. Sistemul nostru de depozitare HI280 poate fi asamblat in nenumarate moduri, ceea ce permite fara probleme modificarea, adaptarea si extinderea acestuia. Pentru aplicatii auto de anvergura, cum ar fi un depozit central de piese de schimb si accesorii auto, sistemul nostru de stelaje pentru paleti P90 poate fi mai potrivit.

Solutiile HI280 pot fi configurate in diferite moduri, ca versiuni multietajate (multi-tier) sau dispuse pe baze mobile, astfel incat sa permita o valorificare optima a spatiului. Uneori solutia potrivita este una automatizata, bazata pe un echipament de depozitare, sau o combinatie intre un echipament si un sistem de rafturi. Cititi aici mai multe despre posibilitatile de configurare a produsului.

Profitati de experienta, cunostintele si varietatea gamei de produse pe care le oferim, iar impreuna putem concepe solutia care sa raspunda perfect nevoilor afacerii dvs!

 • Gama completa de accesorii auto specializate care raspunde celor mai diferite nevoi
 • Perfect compatibile cu sistemele noastre standard, asigurand o versatilitate si adaptabilitate excelente.
 • Abordare orientata spre client, consultantii nostri experimentati conlucrand cu clientul in scopul gasirii solutiei optime pentru nevoile acestuia

Componente de mici dimensiuni

În industria auto exista o varietate de cutii si componente mici care trebuie sa fie manipulate si depozitate in mod eficient. Sistemul de rafturi HI280 este astfel conceput incat ofera nenumarate optiuni si posibilitati, iar Sistemele automate de depozitare automate asigura un grad ridicat de eficienta pentru depozitarea componentelor de mici dimensiuni. Dexion ofera de asemenea o gama completa de recipiente din plastic, perfect compatibile cu Sistemul de rafturi HI280 sau sistemele noastre automate de depozitare, menite sa asigure cat mai multe puncte de preluare a articolelor depozitate si sa faciliteze manipularea componentelor de mici dimensiuni.

 • Posibilitate de adaptare a rafturilor si dotare cu recipiente de depozitare si o varietate de sisteme de compartimentare a rafturilor
 • Solutii avand la baza sertare incorporate, cu elemente de compartimentare mobile.
 • Sisteme automate de depozitare rapide si eficiente bazata pe recipiente, elemente de compartimentare si accesorii pentru facilitarea ridicarii articolelor depozitate

Optiuni de configurare:


Articole depozitate prin agatare

Sistemul de rafturi HI280 ofera mai multe posibilitati diferite de depozitare a articolelor cu sistem de agatare. O solutie ar fi agatarea acestora de cuiele cu care sunt prevazute numeroasele panouri disponibile, care ofera posibilitatea de a combina avantajul unei expuneri bune cu o depozitare compacta; o alta solutie ar fi sa se utilizaze depozitarea mai conventionala pe sina, in functie de dimensiunea componentelor.

 • Covorasele auto, din mocheta sau cauciuc, sunt adesea prezentate pe un umeras, putand asadar sa fie usor depozitate pe o sina
 • Curelele de ventilator sau stergatoarele de parbriz, solutiile depozitare prevazute cu agatatoare mari ofera o buna prezentare si permit gasirea rapida a articolului cautat.

Optiuni de configurare:


Articole voluminoase

Unele componente auto sunt voluminoase si au forme mai ciudate, iar solutiile conventionare de depozitare nu permit depozitarea lor  eficienta. Din acest motiv se impun solutii speciale. Datorita diferitelor accesorii dedicate industriei auto, concepute pentru sistemul de depozitare HI280, depozitarea tevilor de esapament, a parbrizelor si a elementelor de caroserie a devenit o sarcina usoara.

De ce sa nu folosim chiar un sistem automat de depozitare? Tavile adaptabile cu care sunt prevazute sistemele noastre face din acestea solutia ideala de depozitare a unor astfel de componente cu forme atipice. În functie de specificul aplicatiei, Dexion va veni cu o solutie eficienta din punct de vedere al valorificarii spatiului, sigura si care sa faciliteze efortul de preluare a articolelor depozitate.

 • Depozitare eficienta a tevilor de esapament
 • Solutii sigure si usor de manipulat pentru geamuri si parbrize de masina
 • Depozitare elemente de caroserie voluminoase si sensibile la impact, cum ar fi capote, usi si aripi de masina

Optiuni de configurare:


Scule

În zilele noastre, intretinerea si repararea masinilor si a altor vehicule necesita folosirea unei mari varietati de scule speciale si scumpe, fiecare de dimensiuni diferite si adesea cu forme mai aparte. Prin instalarea unui sistem automat de depozitare Dexion, va puteti imbunatati modul de depozitare si manipulare a sculelor. Dexion va ofera o solutie de depozitare a sculelor intr-un punct central si usor accesibil, in mod organizat, care permite imbunatatirea sigurantei si disponibilitatii. Sculele folosite in mod obisnuit sunt usor depozitate pe Sistemul de rafturi HI280.

 • Depozitate centralizata si sigura a sculelor cu ajutorul sistemelor automate de depozitare
 • Sistem de sertare incorporate si panouri pentru scule, asdaptate la sistemul HI280

Optiuni de configurare:


Articole grele

Pentru articolele grele este nevoie de o solutie buna care sa asigure depozitarea in conditii de siguranta si o buna gestionare. Sistemul HI280  este prevazut cu rafturi speciale care pot sustine greutatea componentelor auto grele:

 • Rafturi tip grilaj pentru depozitarea de produse grele, cum ar fi bateriile de masina
 • Rafturi ranforsate pentru depozitarea de articole grele

Optiuni de configurare:


Anvelope si jante

O problema cheie legata de depozitarea anvelorpelor este valorificarea la maxim a spatiului de depozitare disponibil fara a afecta calitatea anvelopei. Dexion ofera o gama completa de solutii de depozitare a anvelopelor care se concentreata pe valorificarea eficienta a spatiului, calitate si ergonomica.

Sistemele de depozitare pentru anvelope oferite de Dexion sunt potrivite pentru depozitarea atat pe verticala cat si pe orizontala a anvelopelor, pentru depozitare individuala sau in masa.

Cititi aici mai multe despre Solutiile de depozitare a anvelopelor.


Produse inflamabile

În industria auto exista o multitudine de fluide si alte produse inflamabile. În multe cazuri, acest lucru implica necesitatea unor solutii speciale de depozitare pentru o siguranta sporita. Împreuna cu clientul, vom gasi cea mai buna solutie de depozitare a produselor.

 • Încorporare sistem aspersoare
 • Rafturi deschise in conformitate cu reglementarile in materie de asigurari si PSI
 • Dulapuri pentru depozitarea solventilor

Optiuni de configurare:


Articole de valoare si sensibile

Uneori este nevoie sa se depoziteze articole sensibile sau de valoare, precum materiale de marketing, unelte sau anumite componente electrice. Prin depunerea acestora in dulapul HI280 nu numai ca asigurati pastrarea acestora in conditii de siguranta, ci evitati si prafuirea si murdarirea acestora. Pentru un si mai mare grad de siguranta si monitorizare, puteti folosi un sistem automat de depozitare. Daca produsele dvs. sunt sensibile la descarcari electrostatice, va punem la dispozitie o gama completa de recipiente din plastic ce elimina aceste descarcari.

 • Gama larga de solutii antifurt si anti-praf
 • Solutii de protectie impotriva descarcarilor electrostatice pentru piesele sensibile

Optiuni de configurare:


Solutii de preluare a articolelor

În situatiile in care aveti nevoie sa va imbunatatiti procesele de preluare a produselor, indiferent ca este vorba de imbunatatirea ergonomicii, de asigurarea mai multor puncte de preluare sau a asigurarea de suport pentru preluarea conform principiului FIFO (primul intrat primul iesit), Dexion poate concepe si implementa solutia potrivita.

 • Unitatile mobile Pull-out pentru paleti vor imbunatati modul de valorificare a spatiului si ergonomica
 • Rafturi gravitationale pentru cutii care faciliteaza procesul de preluare conform principiului FIFO (primul intrat primul iesit)

Optiuni de configurare:


Articole lungi

Componentele auto cum ar fi cele confectionate prin formare, tevile si arcurile lamelare pot fi incadrate in categoria articolelor lungi. Pentru aceste componente, aveti nevoie de solutii speciale pentru o depozitare eficienta. Unele componente se preteaza cel mai bine la o depozitare pe verticala, oferind posibilitatea unui acces facil si a unei bune vizibilitati. pe cand altele trebuie sa fie depozitate pe orizontala, pentru ca sa nu se deformeze sau indoaie.

Optiuni de configurare:

 


Brosura produse pentru industria auto:

Pentru mai multe informatii:

 +40 372 683 400
 Trimite email

 

Abonare la newsletter