Solutii Speciale

Dexion furnizeaza solutii de depozitare unice, proiectate sa satisfaca cerinte de depozitare speciale:

Produsele noastre pot fi utilizate in aproape orice industrie, astfel incat aceasta sectiune acopera doar o parte din solutiile de depozitare mai specifice. Va rugam sa consultati solutiile selectate de mai jos.

Nota, pentru a vedea toate produsele si solutiile noastre, va rugam sa vizitati sectiunile "Produse" sau "Serviciile noastre" ale acestui website.

 • Industria auto

  Industria auto

  Solutii speciale pentru industria auto pentru depozitarea componentelor de diferite forme si dimensiuni.

 • Materiale de constructii si bricolaj

  Materiale de constructii si bricolaj

  Oferirea de soluţii de depozitare pentru materiale de constructii si pentru retailerii de materiale de construcţii şi bricolaj

 • Farmaceutică

  Farmaceutică

  Fie ca dezvoltati, produceti, distribuiti si/sau vindeti produse farmaceutice, conditiile de depozitare ale acestor bunuri variaza si trebuie sa respecte standarde stricte.

 • Solutii de depozitare a anvelopelor

  Solutii de depozitare a anvelopelor

  Depozitarea in conditii optime a anvelopelor presupune valorificarea la maxim a spatiului de depozitare disponibil fara a afecta prin aceasta calitatea anvelopei, si asigurarea unei manipulari eficiente si ergonomice in orice sezon.

 • Productie in sistem Lean

  Productie in sistem Lean

  Obiectivul general este de a reduce rata de eroare, de a imbunatati ergonomia si fluxul de lucru, de a mentine nivelul optim al productivitatii si, in general, de a avea un mediu bine organizat pentru fiecare etapa de prelucrare.

 • E-Commerce

  E-Commerce

  Respectarea termenelor scurte de livrare si satisfacerea unui nivel al serviciilor care sa indeplineasca cerintele clientilor dvs.

 • Industria alimentara si a bauturilor

  Industria alimentara si a bauturilor

  Descoperiti solutiile noastre de depozitare pentru industria alimentelor si bauturilor si aflati cum va putem ajuta in afacerea dumneavoastra

 • Rafturi si Cabinete Pentru Nave

  Rafturi si Cabinete Pentru Nave

  Componentele Sistemelor de Rafturi & Cabinetelor pentru Nave HI280 sunt făcute din oţel pregalvanizat de înaltă calitate.

 • Sisteme de stelaje pentru paleți în zonele seismice

  Sisteme de stelaje pentru paleți în zonele seismice

  Stelajele pentru paleți instalate în zone cunoscute ca fiind expuse riscului de activitate seismică trebuie proiectate, produse și instalate special pentru a rezista forțelor seismice.