Solutii Speciale

Dexion furnizeaza solutii de depozitare unice, proiectate sa satisfaca cerinte de depozitare speciale:

Produsele noastre pot fi utilizate in aproape orice industrie, astfel incat aceasta sectiune acopera doar o parte din solutiile de depozitare mai specifice. Va rugam sa consultati solutiile selectate de mai jos.

Nota, pentru a vedea toate produsele si solutiile noastre, va rugam sa vizitati sectiunile "Produse" sau "Serviciile noastre" ale acestui website.

 • Industria auto

  Industria auto

  Solutii speciale pentru industria auto pentru depozitarea componentelor de diferite forme si dimensiuni.

 • Materiale de constructii si bricolaj

  Materiale de constructii si bricolaj

  Oferirea de soluţii de depozitare pentru materiale de constructii si pentru retailerii de materiale de construcţii şi bricolaj

 • Farmaceutică

  Farmaceutică

  Fie ca dezvoltati, produceti, distribuiti si/sau vindeti produse farmaceutice, conditiile de depozitare ale acestor bunuri variaza si trebuie sa respecte standarde stricte.

 • Solutii de depozitare a anvelopelor

  Solutii de depozitare a anvelopelor

  Depozitarea in conditii optime a anvelopelor presupune valorificarea la maxim a spatiului de depozitare disponibil fara a afecta prin aceasta calitatea anvelopei, si asigurarea unei manipulari eficiente si ergonomice in orice sezon.

 • Productie in sistem Lean

  Productie in sistem Lean

  Obiectivul general este de a reduce rata de eroare, de a imbunatati ergonomia si fluxul de lucru, de a mentine nivelul optim al productivitatii si, in general, de a avea un mediu bine organizat pentru fiecare etapa de prelucrare.

 • E-Commerce

  E-Commerce

  Respectarea termenelor scurte de livrare si satisfacerea unui nivel al serviciilor care sa indeplineasca cerintele clientilor dvs.

 • Industria alimentara si a bauturilor

  Industria alimentara si a bauturilor

  Descoperiti solutiile noastre de depozitare pentru industria alimentelor si bauturilor si aflati cum va putem ajuta in afacerea dumneavoastra

 • Rafturi si Cabinete Pentru Nave

  Rafturi si Cabinete Pentru Nave

  Componentele Sistemelor de Rafturi & Cabinetelor pentru Nave HI280 sunt făcute din oţel pregalvanizat de înaltă calitate.