Siguranţă Depozit & Servicii Post Vânzare

Warehouse Safety Solutions

Depozitul dumneavoastră este sigur?

Activitatea dintr-un depozit prezintă numeroase pericole ascunse, cum ar fi rafturile deteriorate, elementele de protecţie necorespunzătoare pentru rafturi, piesele lipsă sau personalul neinstruit. O serie de riscuri sunt uşor de depistat, însă multe dintre acestea sunt ascunse, iar neînlăturarea acestora poate avea drept consecinţă avarierea produselor din depozit sau accidentarea personalului. 

Dexion vă poate pune la dispoziţie o gamă largă de servicii, pentru a preveni aceste situaţii. Vă punem la dispoziţie experienţa noastră, acumulată de-a lungul anilor, în sprijinul a mii de clienţi, pentru a vă susţine afacerea, fie aceasta de mici sau de mari dimensiuni. Fie că aveţi nevoie de o inspecţie programată a rafturilor şi de servicii de reparaţii rapide, sau de asistenţă şi sprijin pe parcursul anului, sau de ajutor în instruirea personalului, firma Dexion are întotdeauna răspunsul potrivit.  

Aveţi nevoie de ajutor? »

Dacă sunteţi în căutarea unui răspuns la o întrebare, sau dacă aveţi nevoie de ajutor pentru a  rezolva o problemă urgentă, puteţi contacta echipa noastră, prin telefon sau e-mail. Dacă aveţi o fotografie a zonei problematice, transmiteţi-o echipei noastre şi o vom analiza, sau vom programa o vizită. 

Solicitaţi o inspecţie a rafturilor »

Puteţi solicita firmei Dexion o inspecţie a rafturilor, prin numai câteva click-uri. Asiguraţi-vă că depozitul dumneavoastră respectă legislaţia în vigoare şi identificaţi din timp problemele. 

Service & Contracte

Vă putem oferi asistenţă şi suport, prin operaţiuni programate de întreţinere a Maşinilor dumneavoastră, realizate de către specialiştii noştri calificaţi şi autorizaţi.
 • De ce este necesară inspecţia rafturilor?

  De ce este necesară inspecţia rafturilor?

  Inspecţia periodică şi reparaţiile aduse sistemelor dumneavoastră de rafturi reprezintă un element esenţial în managementul depozitului.

 • Ce este o Inspecţie?

  Ce este o Inspecţie?

  Inspectorii din cadrul firmei Constructor, responsabili cu verificarea rafturilor, sunt autorizaţi şi specializaţi pentru a efectua inspecţiile anuale, garantând astfel siguranţa echipamentelor dumneavoastră.

 • Accesorii de Siguranţă

  Accesorii de Siguranţă

  Accesorii recomandate pentu a păstra siguranţa depozitului dumneavoastră.

 • Instruire și seminarii în domeniul securității

  Instruire și seminarii în domeniul securității

  Securitatea în depozite este o problemă importantă pentru clienții noștri și un factor cheie pentru Dexion. Ce veți învăţa la un curs de Securitate a depozitelor?

 • Service & Contracte

  Service & Contracte

  Este foarte important pentru noi ca Maşinile noastre Automate de Depozitare să vă asigure eficienţa maximă de depozitare, pe toată perioada de utilizare a acestora.

 • Studii de caz

  Studii de caz

  Ce spun Clienţii noştri despre noi?