Mr Bricolage, Romania

Mr Bricolage, Romania

Mr Bricolage, unul dintre cele mai cunoscute nume europene in vanzarea produselor de bricolaj a deschis o unitate de depozitare suplimentara in Romania, pentru a se plia nevoilor pietei locale.

Mr Bricolage avea nevoie de o instalatie de stelaje pentru paleti care sa corespunda nevoilor lor. Sistemul trebuia sa fie puternic si flexibil si sa fie usor ajustabil conform cu gama in continua schimbare a companiei. Datorita design-ului deschis si a accesului clientilor in hala, instalatia de la Mr Bricolage trebuia sa fie extrem de sigura, pentru a preintampina orice accidente carora le-ar putea cadea victima vizitatorii magazinului.

Solutia:

Solutia Dexion a fost aleasa datorita combinatiei de produse de calitate, preturi bune si servicii profesioniste oferite. Furnizorii de rafturi au folosit experienta acumulata de catre Dexion in domeniul mobilarii unitatilor pentru comercializare artiicole de bricolaj pentru a oferi o solutie cat mai potrivita necesitatilor clientului.

In conditiile in care acesta a fost un proiect ambitios si foarte vizibil, echipa de design de la  Dexion a facut eforturi suplimentare care sa incorporeze usurinta traficului, siguranta si vizibilitatea precum si accesibilitatea pentru toate produsele, ramanand credinciosi moto-ului Dexion: “Creating Space”.

Capacitate:

Inaltimea rafturilor: 2700 mm, 3200 mmm si 5000 mmm
Lungimea modulelor: 1800 mm so 2700 mm
Model special de polita metalica
Componentele folosite pentru utilizare in exterior au fost galvanizate