Tesco Bratislava, Slovacia

  • 04
  • 01
  • 02
  • 03
  • 05
  • 06

Tesco Bratislava, Slovacia

Dexion a adaptat rafturile sale industriale portpalet reglabile Premierack cu coridoare largi pentru acest contract, continand rame lungi de 2700mm si cu o adancime de 1100mm care au fost folosite pentru a instala 29,434 de paleti intregi si 2,340 de jumatati de palet.

Investitia Grupului Constructor de 11 milioane in fabrica sa de productie de nivel mondial de la Brasov a inceput deja sa aduca dividende in urma comezii primite de la Tesco de a furniza echipamentul necesar pentru noua sa fabrica din Bratislava, Republica Slovaca, ce se intinde pe o suprafata de 34,125m2, echipament care trebuie sa acopere toata gama de articole de imbracaminte produsa de companie. Contractul castigat de Dexion in urma licitatiei la care au participat alti doi mari producatori europeni este menit sa ajute la extinderea continua a companiei Tesco in Republica Ceha, Ungaria, Polonia si Republica Slovaca.

Dexion a fost invitata sa participle la licitatia pentru proiect de catre DHL, cu care compania are o relatie de peste 23 de ani. Proiectul a fost pus conceput si pus in aplicare cu atentie meticuloasa la detalii de catre experimentata echipa europeana a Dexion care a lucrat in stransa cooperare cu constructorii locali pentru a asigura respectarea termenului de 69 de zile. Cladirea cu un singur etaj, inalta de 9,8 metri, a fost echipata de catre Dexion cu rafturi portpalet cu coridoare largi precum si cu rafturi pentru haine la nivelul inferior.

Dexion a adaptat rafturile sale industriale portpalet reglabile Premierack cu coridoare largi pentru acest contract, continand rame lungi de 2700mm si cu o adancime de 1100mm care au fost folosite pentru a instala 29,434 de paleti intregi si 2,340 de jumatati de palet. Deoarece rafturile sunt deservite de motostivuitoare pentru coridoare largi in cazul paletilor situati deasupra nivelului primei grinde si de catre sisteme de recuperare a comenzilor in cazul celor de mai jos, Dexion a modificat picioarele de sustinere pentru primele si ultimele trei rame ale fiecarui lot de rafturi acolo unde a considerat ca raftul este cel mai vulnerabil la impactul cu sistemele de recuperare a comenzilor.

La provocarea de a crea patru locatii de manipulare a marfii fara sa foloseasca cutii mobile de carton, , Dexion a folosit rafturi albe melaminate inclinate astfel incat sa nu permita rostogolirea dar sa faciliteze manipularea produselor de catre operatori. In plus, Dexion a construit un sistem de ghidare pe toate lungimea rafturilor folosind tuburi de plastic putin costisitoare si cleme proiectate in acest scop pentru a facilita localizarea cu usurinta a produselor de pe rafturile melaminate.

"Dexion a castigat contractul datorita pretului, calitatii produselor, experientei si expertizei sale", a declarat Phil Austin, Business Development Manager la DHL. "Managementul site-ului a fost de cea mai buna calitate si instalarea s-a realizat respectand bugetul si termenul stabilit, precum si in conformitate cu cerintele noastre. Suntem incantati de calitatea produselor si a serviciilor".