SeRT UK Plc, Marea Britanie

  • SeRT_warehouse_1
  • SeRT_warehouse_2
  • SeRT_warehouse_3
  • SeRT_warehouse_4

SeRT UK Plc, Marea Britanie

Capacitatea companiei Dexion de a oferi o solutie administrata total, pentru noua hala a SeRT UK plc din Swadlincote, Derbyshire a permis conducerii companiei sa se axeze pe domeniul de baza. Proiectul a inclus instalatia de rafturi pentru paleti, un sistem Drive-in, 2 birouri si un mezanin.

Dexion a primit contractul datorita preturilor avantajoase si a abilitatii de a oferi o solutie completa in cadrul bugetului si in timpul cerut.

“Dexion a fost ales pe baza proiectului si a pretului competitiv, ei au lucrat cu noi in timpul negocierilor pentru noua noastra hala astfel incat sa poata incepe lucrul la o saptamana dupa semnarea contractelor”, a spus Sabir Tayub, Managing Director la SeRT. “Dexion au preluat proiectul de la inceput la sfarsit, ceea ce mi-a permis sa ma concentrez la conducerea afacerii.”

Format din 55 canale si 6 nivele inaltime, sistemul ofera peste 23.700 pozitii de palet. Toate pozitiile de palet au fost proiectate astfel incat doi paleti sa poata intra in fiecare modul, inclusiv apa imbuteliata unde fiecare palet cantareste 1150kg. Pentru a gazdui gama diversa de produse, care include produse de toaleta, apa imbuteliata si alte produse non-perisabile, Dexion a configurat sistemul de rafturi galvanizate P90. Designul grinzilor asigura ca paletii sunt depozitati la distanta de coloane si ca depozitul arata intotdeauna stralucitor si curat.

Solutia:

Pentru a incepe proiectul, echipa de design a lui dexion aui dezvoltat modalitati de a maximiza unitatea de 21.300 m2.  Aceasta a presupus instalarea unui sistem mezanin de sase metri inaltime pe o latura a depozitului, suficient de ridicat pentru a permite motostivuitoarelor sa lucreze in siguranta.

Pe mezanin Dexion a ridicat rafturi pentru a realiza o zona de manipulare pentru obiecte mici si valoroase, cu garduri de securitate si porti in jurul fiecarei scari, doua birouri au fost de asemeni construite in sediul halei pentru a controla miscarea bunurilor intrate si iesite.

Un tunel inalt de trecere prin centrul halei a ajutat la minimizarea daunelor la motostivuitor datoirate catargurilor ridicate.

Capacitate

Nr. de pozitii paleti: aprox 23700

Latimea modului: 2700mm

Modulul cel mai inalt: 10,5m

Tunel de trecere: 3,4m latime si 6,1m inaltime

Rafturi drive in: peste 500 pozitii de palet

2 birouri: fiecare aprox 5m x 5m