Ikea, Global

  • ikea_1
  • ikea_2
  • ikea_3

Ikea, Global

IKEA Edinburgh aveau nevoie de o noua solutie pentru a dezvolta in mod eficient logistica pentru hala lor de articole de bucatarie. Acuratetea stocurilor nu era suficienta, timpii de manipulare erau prea lungi si de asemeni exista o necesitate pentru mai mult spatiu de depozitare. Masinile de depozitare TORNADO au fost alese pentru a fi solutia pentru aceste probleme.

In 2005 au fost instalate primele doua unitati Tornado si dupa perioada de evaluare de patru luni, au fost instalate inca opt Tornado. Pe langa acestea au mai jost livrate si instalate in 2006 inca doua unitati mai mari pentru depozitarea saltelelor. Cu ajutorul sistemelor Tornado, IKEA Edinburgh a putut reduce costul de manipulare a obiectelor, a realizat o scadere majora a timpilor de picking si o acuratete a stocurilor care este astazi de 98%.

Dupa IKEA Edinburgh, solutia de depozitare Tornado a fost utilizata in mai mult de 80 de magazine IKEA in intreaga lume.

Toate sistemele Tornado au tavi cu latime de 4000 mm, inaltime bazata pe inaltimea maxima a halei si toate masinile sunt echipate cu software de administrare a articolelor TC2000. Toate masinile sunt controlate cu ajutorul suportului la distanta.