Danske Fragtmænd, Danemarca

  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_1
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_4
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_2
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_3

Danske Fragtmænd, Danemarca

Centrul logistic de la periferia celui de-al doilea oras ca marime din Danemarca, Århus, gazduieste 106.000 metri patrati de depozite, terminale, centre administrative si zone pentru depozitarea bunurilor lungi.

Trei dintre cele sapte cladiri au fost achizitionate de catre Danske Fragtmænd Århus.

Fiecare dintre depozite manipuleaza articolele diferit, rafturile pentru paleti formand punctul central pentru operatiunile logistice care necesita un sistem de manipulare rational si sigur.

Solutia:

Proiectul necesita sa fie livrate rafturi pentru paleti si birouri portabile pentru patru hale, fiecare de cate 2.000 mp.

Rafturile galvanizate de la Dexion au o inaltime de pana la 7,5 metri cu o capacitate totala de 10.982 pozitii de palet. Solutia permite o extindere posibila cu inca un nivel de suport, care sa permita spatiu pentru depozitarea a inca 2.500 paleti, daca va fi necesar in viitor. Instalatia ar putea atunci sa contina 125.000 tone de bunuri. Dexion a livrat si 14 birouri portabile pentru halele in cauza.

Un birou portabil este livrat la depozitul dumneavoastra ca o instalatie gata realizata, pregatita pentru utilizare imediata. Un birou portabil poate fi utilizata pentru mai multe scopuri: loc de munca, sala de conferite sau camera de odihna.

Capacitati:

Inaltimea instalatiei: 7,5 m
Nr. de pozitii de palet: 10.982  (se poate extinde la 13.400)
Nr. de birouri portabile: 14