Diversey, Danemarca

  • Diversey_3
  • Diversey_4

Diversey, Danemarca

Diversey vinde si dezvolta produse de curatare si igiena. Punctul forte al companiei este de a dezvolta produse efiociente dar si ecologice si sustenabile.

Diversey trebuia sa optimizeze logistica halei si sa inlocuiasca flota de camioane. Pentru a implementa aceasta initiativa, era important sa se analizeze modelele de picking, nevoile, timpii etc. Din acest motiv Constructor Logistics au fost chemati in ajutor.

Sistemele  ERP si WMS de la Diversey ofera oportunitati limitate din punct de vedere al strategiilor de lacatie ABC. Sistemul software C-WIS reprezinta un instrument foarte puternic in rezolvarea a astfel de probleme si in realizarea analizelor bazate pe date importate din sistemul WMS/ERP.

Analiza si solutia optimizata au oferit companiei Diversey oportunitatea fara precedent de a rezolva problema curenta prin optimizarea strategiei locatiei, a organizarii si a solutiei cu echipamente. Analiza C-WIS a adus de asemeni o nevoie redusa de motostivuitoare si o activitate mai rapida.

Diversey estimeaza ca sistemul aduce la o economie anuala de  800 000 DKK.